Lišov B zaznamel třetí výhru za sebou a posunul se do čela tabulky


Branky


52. M. Fiktus , 63. M. Klabouch , 71. J. Kučera - 76. D. Štojdl (p.)
0

Štěpánovice a Lišov B, dva týmy, které se před sezonou spojili a vystupují, jaké béčko Lišova, přivítaly v dalším kole III. třídy skupiny B tým Trhových Svinů B. Domácí hráči se mohli pochlubit stoprocentní bilancí, když obě svá úvodní střetnutí vyhrála a navíc neinkasovala. To hosté nenavázali na úvodní brankostroj do sítě Nových Hodějovic a minulý týden si ze Včelné odvezli porážku 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Svinůl k brance nevedla

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté z Trhových Svinů. Prakticky celý první poločas se hrálo na jednu branku. Trhové Sviny měly míč častěji na svých kopačkách, výborně kombinovali, ale jejich útočná snaha končila většinou na hranici domácí šestnáctky. Lišov B se snažil hrozit nakopávanými míči, ale za celý první poločas brankáře hostí Tomáška neprověřil. To hosté byli nejblíže brance ve druhé polovině první půle. Ve vápně domácích se rozjela trma, vrma, míč po sérii odrazů vyplaval na levé straně před jedním z hostujících hráčů, který míč poslal do tyče. Domácí tak přežili první poločas bez újmy.

Domácí nalažili se šancemi na výbornou

Druhý poločas nabídl v úvodu podobný obrázek. Trhové Sviny měly nadále více ze hry, ale postupně se na jejich polovinu, začínali tlačit domácí hráči. A to hlavně díky 52. minutě, kdy se k přímému volnému kopu postavil domácí Marek Fiktus a střelou o břevno poslal domácí do vedení – 1:0. Hosté reagovali zjednodušením hry a místo kombinace se snažili dostávat dopředu jednoduššími nákopy.

 

Po hodině hry táhli hosté další útok. Jenomže domácí Kopačka u vlastního praporku vybojoval míč, rychlým nákopem jej poslal na Flíčka, který míč zatáhl po lajně a ve skluzu našel zpětnou přihrávkou Klaboucha, ten si míč sklepl a střelou k tyči zvýšil na 2:0. V 71. minutě házel dlouhý aut Klabouch, k míči se dostal před brankářem Tomáškem, hlavičkující Kučera a obloučkem zapadl míč na zadní tyč 3:0.

 

Trhové Sviny se snažily ještě s výsledkem něco udělat a po faulu Klaboucha, následoval pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Štojdl. Chvíli na to, to mohlo být o jeden gól, ale podruhé v zápase pomohla domácím branková konstrukce. Tentokrát se míč odrazil od břevna, poté následoval odraz před brankovou čáru a razantní odkop domácích obránců. Pak mohl přidat uklidňující branku Lišova Račák, ale svou šanci v gól neproměnil. Domácí si pak dvoubrankové vedení udrželi a třetí výhrou za sebou se dostali do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "První poločas byli jednoznačně lepším týmem hosté. Kombinačně nás přehrávali, hrálo se prakticky jen na naší polovině. Nicméně ve finální fázi se jim příliš nedařilo. My se nemohli dostat za celý první poločas ke kloudné akci. Naštěstí jsme první poločas přežili bez úhony. Druhý poločas pokračoval v podobném trendu, hosté měli více míč na svých kopačkách a dál nás přehrávali. Rozhodující moment, byl náš přímý volný kop, ze kterého jsme se dostali do vedení. Hosté upustili od kombinace a snažili se hrát jednodušeji, což nám vyhovovalo. Navíc otevřeli obranu a to nám vyhovovalo a přidali jsme další dvě branky. Hosté dokázali ještě snížit a dostat nás pod tlak, ale skóre už se nezměnilo. Rozhodla naše produktivita."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Ze hry jsme měli o něco více než soupeř. Balon jsme drželi dobře, ale neměli jsme štěstí v zakončení. Jediný gol jsme dali nakonec alespoň z penalty."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - BOROVKA Jaroslav (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.