EXPERT TIP - 8.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020

0

Tento víkend fotbal, pak čtrnáct dní stop. Tak si pojďte zatipovat, jak nejbližší, a snad ne poslední podzimní duely dopadnou. Expertem kola je vimperský obránce MICHAL UHLÍK. Ten minulý týden rozhodl svou brankou šlágr kola s Vodňany, jak se mu ale povede jako vybranému tipérovi? Staň se Expertem pro následujíci kolo i ty. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Uhlík

Devatenáctiletý obránce Šumavanu Vimperk. V sezóně zatím vstřelil jednu branku a obdržel dvě žluté karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 48 - 21 - 31 %
Komentář experta:

Velmi těžké utkání na tipování. Semice mají velmi dobrý mančaft, ale venku se jim zatím příliš nedaří, zatímco Nová Ves je doma velmi silná. V minulém kole si doma dokonce vyšlápla na velmi silné Trhové Sviny. Myslím si ale, že v tomto utkání se budou body dělit a Semice si domu odvezou z horké novoveské půdy bodík.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Sousedovice zatím stále čekají na první body a myslím, že ani v tomto kole se nedočkají. Vodňany minulý týden ztratily všechny body na domácí půdě, a tak budou chtít určitě odčinit tuto ztrátu výhrou v Sousedovicích.

Tip experta: 1 75 - 6 - 19 %
Komentář experta:

Vstup do sezóny se nám povedl nad míru a po 7 kolech jsme lídrem tabulky. Strunkovice také nevstoupily špatně do sezóny, mají na svém kontě 11 bodů, skvěle posílily na postu brankáře, když přivedly Zdeňka Vojtíška z Písku, který má určité kvality. Věřím ale, že na něho najdeme recept a utkání na domácím hřišti v Šumavan aréně zvládneme a budeme pokračovat v naší skvělé sérii dál.

Tip experta: 1 94 - 3 - 3 %
Komentář experta:

Planá je v domácím prostředí velmi silná. V minulém kole remízovala na hřišti Roudného, které řadím k horkým favoritům na postup. Netolice doma minulý týden sice porazily prachatický Tatran, ale myslím si, že v Plané neuhrají ani bod a domácí si připíší pohodové 3 body.

Tip experta: 1 87 - 10 - 3 %
Komentář experta:

Sviny pro mě trošku nečekaně minulý týden prohrály v Nové Vsi, a tak budou chtít určitě odčinit tuto ztrátu vítězstvím na domácí půdě. Hostí celek z Prachatic, který se na úvod soutěže zatím velmi trápí. Tatranu se v minulém utkání zranil jejich nejlepší střelec Babka, který vstřelil víc jak polovinu jejich branek. Myslím si, že střeleckou formu převezme Kuba Sova, který vstřelí 2 góly, ale ani ty Tatranu nepomůžou a ve Svinech prohrají 4:2.

Tip experta: 1 68 - 19 - 13 %
Komentář experta:

Tento zápas příliš fotbalové krásy nenabídne. Dojde k velkému boji, který lépe vyzní pro Olešnici, která využije výhodu domácího prostředí a připíše si velmi důležité 3 body do tabulky.

Tip experta: 2 13 - 23 - 64 %
Komentář experta:

Byl bych rád, kdyby došlo k další ztrátě hostů z Roudného, ale bohužel si myslím, že se z domácí ztráty oklepou a z Kaplice si přivezou všechny 3 body. Nějaký gól opět vstřelí Viktor Kadlec, který vede tabulku střelců.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Beneš 7
2. Jiří Tomášek st. 6
3. Lenka Veselá 6
4. Michal Hadáček 6
5. Martin Valenta 6
6. Lukáš Rešl 6
7. Radim Mudrik 6
8. Martin Bartizal 6
9. Tomáš Plojhar 5
10. Michaela Trojanová 5
11. Lukáš Vintr 5
12. Daniel Novotný 5
13. Michal Uhlík 5
14. Patrik Krull 5
15. Tomáš Frýda 5
16. Jiří Vondrka 5
17. Martin Koky 5
18. Ladislav Frčka 5
19. Miroslav Turek 5
20. Filip Šafránek 5
21. Milan Haleš 4
22. Ladislav Beran 4
23. Petr Ptáček 4
24. Roman Žurek 4
25. Roman Žurek st. 4
26. Martin Císařovský 4
27. Václav Páník 3
28. Venca Likeš 3
29. Jiří Klik 2
30. miroslav mottl 2
31. Václav Blahout 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.