Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak využil prachatického trápení. Hosté hráli od 39. minuty v deseti


Branky


31

Hodně poslepované sestavy poslaly oba celky do vzájemného souboje. Možná i to mělo roli v tom, že se nehrál nijak hezký fotbal. Spartak ale zabral tři body a dál se drží předních příček tabulky. To Prachatice se ne a ne chytit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Těsně před utkáním jsme se dozvěděli, že nemůžeme počítat dokonce s pěti důležitými hráči a byli jsme velmi rádi, když nám na pomoc přišli dva dobří kluci z béčka (které hrálo souběžně), abychom nemuseli hrát v deseti lidech. Nutno říct, že soupeř na tom byl podobně nebo dokonce ještě hůř! Do zápasu jsme vstoupili dobře, když se mi už ve 4. minutě povedlo otevřít skóre, nikoliv Janu Gažákovi, který o chviličku později svou šanci před odkrytou bránou zkušeně neproměnil. V 18. minutě to bylo již 3:0 a to už hosté měli hrát v deseti, když Lukáš Gažák běžel sám na gólmana a byl zezadu sestřelen. Udělena byla pouze žlutá karta. O několik minut později stejný hráč zezadu fauloval na půlce znovu Gažáka a dostal druhou žlutou. Nechápu, na co si kluci z Prachatic mohli stěžovat. Jako jediná sporná situace mi přišla penalta, jelikož jsem z dálky zákrok neviděl, ale podle faulovaného hráče byla také jasná. Ale stejně jsme ji neproměnili, takže tak. Celkově se nejednalo o pohledný zápas, před zápasem hezky sprchlo a hřiště už není v příliš dobrém stavu, takže i běžné zpracování míče bylo často obtížné. Nicméně tři body máme, takže jsme spokojeni.

FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): Kde začít. Doplatili jsme opět na naše chyby, ostatně jako skoro každý zápas co jsme tuhle sezónu hráli. V obraně hrajeme laxním způsobem a na gól se hrozně nadřeme. Drží se nad námi nějaká deka, kterou ne a ne shodit. Potřebovali bychom zápas, kde se všichni herně chytí. Snad nám ta pauza teďka pomůže a probereme se. Druhá věc, která mě na téhle soutěži překvapuje, i když vlastně nepřekvapuje, už ji hraju dlouho, tak jsem si všiml. Nepochopím některé výroky rozhodčích. Nechci se na ně vymlouvat, protože naše hra je taková, jaká je, ale kolikrát jsem se nestačil divit, co dokážou posoudit a hlavně, jak dokážou ovlivnit hru. Nebudu to dál rozebírat, protože to stejně nikam nevede.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - L. Gažák [-] , A. Perfoll [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , J. Gažák [-] , M. Kodras [-] , J. Zatloukal [-] , D. Brůha [-] , F. Pavel [-] (63. L. Ebenhöh [-] ) , J. Novák [-]

FK Tatran Prachatice
V. Forejtar [-] - A. Srch [-] , D. Kováč [-] , J. Luňáček [-] , P. Škopek [-] , J. Sova [-] , J. Růžička [-] , F. Kolda [-] (63. B. Pravda [-] ) , J. Lukeš [-] , R. Kralik [-] , J. Pravda [-]

ŽK: 33. M. Valut , 55. J. Zatloukal - 17. J. Lukeš , 53. D. Kováč , 65. R. Kralik . ČK: 39. J. Lukeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:55

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Uhlík
Tip experta: výhra domácích

Sviny pro mě trošku nečekaně minulý týden prohrály v Nové Vsi, a tak budou chtít určitě odčinit tuto ztrátu vítězstvím na domácí půdě. Hostí celek z Prachatic, který se na úvod soutěže zatím velmi trápí. Tatranu se v minulém utkání zranil jejich nejlepší střelec Babka, který vstřelil víc jak polovinu jejich branek. Myslím si, že střeleckou formu převezme Kuba Sova, který vstřelí 2 góly, ale ani ty Tatranu nepomůžou a ve Svinech prohrají 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Co dodat, Sviny vyhrají. Něco shnilého je v táboře tatranu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích