FOTO: Vimperk má našlápnuto do krajského přeboru, porazil i Strunkovice. Hosté nemohli přijít na jméno sudímu - po nařízené penaltě jim vyloučil dva hráče


Branky


21. L. Frček , 53. O. Málek , 65. P. Vondrášek (p.) , 80. L. Frček , 88. O. Rod - 32. R. Žurek
34

Jak utkání, které přineslo pořádně vypjaté okamžiky, kdy moc nechybělo a došlo ke rvačce, hodnotili trenéři? Vimperský kouč vzkazuje, ať se nad sebou Strunkovičtí zamyslí, asistent jeho protějška si toto poučení líbit nenechal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vimperk chce útočit na postup a jeho dalším soupeřem byly Strunkovice. Domácí šli do vedení díky Frčkovi, jenomže za hosty zareagoval Žurek. I dál se hrálo vyrovnané střetnutí, v 53. minutě poslal domácí do jednobrankového náskoku Málek. Pak sudí Talíř odpískal penaltu a začaly se dít věci. Několik minut se nehrálo, dva hráči hostů dostali červenou (gólman Vojtíšek - odůvodnění ze zápisu: Hrubé nesportovní chování, hráč fyzicky napadl rozhodčího - vrazil do něj oběma rukama; hráč na lavici náhradníků Šimčík: Kritika rozhodčích, v přerušené hře nadával slovy na rozhodčí: "Vy *uráci, co tady pískáte. Vy jste fakt *zm*di".) Vimperští pořadatelé se jali situaci řešit k hostující lavičce a byla z toho mela, která jen tak tak že neskončila nějakou rvačkou.

 

Penalta se kopala a proměnil ji Vondrášek. Vimperk už si pak výhru pohlídal, navíc přidal dvě branky Frčkem a Rodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér): Druhý poločas začal jako ten první a byli jsme lepším týmem. Vedení jsme si vzali zpět po krásné střele Ondry Málka. To co se dělo potom na hřišti i mimo prostě do fotbalu nepatří a někteří hráči a funkcionáři ze Strunkovic by se měli nad sebou hodně zamyslet. Penalta, jedna červená, druhá červená a bylo po fotbale. Naše další góly přidali ještě Petr Vondrášek, svůj druhý gól Lukáš Frček a v závěru utkání Ondra Rod. Vyhráli jsme zaslouženě a prodloužili naši sérii. Snad si na podzim ještě zahrajeme.

TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus (asistent trenéra): " Do 60. minuty jsme rozhodně nebyli horším týmem. Pak přišla penalta a po ní si vzal hlavní slovo sudí a pomezní. A bylo po všem. Kdyby zápas řídili od začátku tak, jak měli nemuselo k této situaci vůbec dojít. Navíc si myslím, že domácí nejsou v pozici, kdy by si mohli dovolit někomu říkat, abychom se nad sebou zamysleli. Protože jejich vystupování, neustálé urážky a celkově nepřátelské prostředí, to se jen tak nevidí. A právě tohle nemá s fotbalem nic společného. A to úplně pominu jejich hlasité vyhlašování několik týdnů před tímto zápasem, aniž by se jich na to někdo ptal, o nějakém "bezvětří" z jejich strany... Na můj vkus tam totiž foukalo docela dost. Naše hráče bych chtěl za předvedený výkon pochválit."



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2020 16:40
Hodnocení zápasu
11. 10. 2020 13:41
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:55

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Uhlík
Tip experta: výhra domácích

Vstup do sezóny se nám povedl nad míru a po 7 kolech jsme lídrem tabulky. Strunkovice také nevstoupily špatně do sezóny, mají na svém kontě 11 bodů, skvěle posílily na postu brankáře, když přivedly Zdeňka Vojtíška z Písku, který má určité kvality. Věřím ale, že na něho najdeme recept a utkání na domácím hřišti v Šumavan aréně zvládneme a budeme pokračovat v naší skvělé sérii dál.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Těžké utkání, Vimperk byl na špionáži v Mexiku v minulém zápase a ví na co se má připravit. Nicméně tam můžou Strunkovice překvapit. Rád se budu v tomto tipu mýlit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Prachatické derby vyzní pro borce z pod Boubína a body zůstanou doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích