EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 13.9.2020

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

 Odmala hraji fotbal za Hrotovice. V přípravě na sezónu jsem si přetrhl křížový vaz v kolení. Nyní jsem po plastice křížového vazu a na trávníky se vrátím nejdřív v dubnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 8 - 59 %
Komentář experta:

Oba dva týmy budou chtít bodovat a budou mít možnost využít posil "áčkařů", jelikož ti hrají již v sobotu. Přesto Rapotice B na mě působí fotbalovějším dojmem a v Koutech zvítězí. Věřím tomu, že Radim Strašák se střelecky prosadí.

Tip experta: 2 42 - 8 - 50 %
Komentář experta:

Třebenice v minulém kole doma překvapivě podlehly rezervě Jemnice. Nyní zajíždí na půdu do Šebkovic a v tomto utkání zvítězí.

Tip experta: 2 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Radotice budou hrát podruhé po sobě doma a budou chtít odčinit debakl z minulého kola, který schytaly od Rouchovan. Okříšky v minulém kole nehrály, neboť jejich utkání bylo odloženo. V Radoticích se hraje špatně, malé hřiště, nerovný terén udělají své. Za normálních okolností bych volil remízu. Ale vzhledem k tomu, že áčko Okříšek hraje již v sobotu tak do Radotic pošle pár posil a Okříšky v tomto utkání zvítězí.

Tip experta: 1 77 - 8 - 15 %
Komentář experta:

Naše utkání bylo minulý týden odloženo. Zatím jsme na podzim 100%ní a budeme chtít navázat na předcházející utkání a zvítězit. Budějky jsou silné především doma. K nám přijedou s tím, že nemají co ztratit. Oproti předchozím tipům, nevěřím tomu, že Budejovice pošlou někoho z áčka ( jelikož áčko má 0 bodů po 5ti zápasech v I.B.třídě a bude mít hodně starostí se záchranou). Pevně věřím tomu, že domácí lodivod Laštůvka mužstvo skvělé připraví a zvítězíme. Díky "vynikajícímu rozlosování" je to na dlouhou dobu naše poslední utkání doma, protože pak jedeme 3x po sobě ven.

Tip experta: 0 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

Největším zklamáním soutěže je pro mě Opatov. Nevím co se tam děje, jestli jim někdo odešel či mají zraněné hráče, ale jsou poslední což nechápu. Letos jsem Opatov ještě hrát neviděl, ale minulý rok hrály pěkný přímočarý fotbal. Pyšel doma body zadarmo nerozdává. Bude to nakopávaná se spoustou soubojů. Opatov si odveze první bod. Volím remízu.

Tip experta: 2 15 - 8 - 77 %
Komentář experta:

Rezerva Jemnice neměla dobrý vstup do soutěže. Přesto minulý týden překvapila a odvezla si všechny 3 body z Třenenic. Předín jako nováček soutěže má jako my plný počet. Mužstvo Předína má na soupisce spoustu mladých hráčů a dosavadními výsledky a předvedenou hrou překvapuje všechny soupeře. V tomto utkání volím výhru Předína.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Jednoznačně šlagr kola. Oba týmy mají na svém kontě 12 bodů. Bude to vyrovnaný zápas. Procentuálně to vidím 55% na 45% pro Rouchovany. Myslím si, že v utkání bude padat hodně gólů a Rouchovany těsně zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Novotný 5
2. Tomáš Kyzlink 5
3. Venca Likeš 4
4. Luboš Mlejnek 4
5. Marek Vařílek 4
6. Jan Virgl 4
7. Dominik Veleba 4
8. Marek Hrůza 4
9. Mateo Premar 4
10. Michal Zikmund 4
11. Petr Zima 3
12. jan bulant 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.