Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany doma s Čáslavicemi vítězně


Branky


12

Rouchovany ve šlágru kola dokázaly zvítězit nad Čáslavicemi 4:2 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Rouchovany přivítaly ve šlágru kola na svém hřišti fotbalisty Čáslavic. Oba celky měly na svém kontě jen jednu porážku. V loňské sezóně byly úspěšnější Rouchovany. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí, které přilákalo do ochozů 115 diváků. Po počáteční oťukávané udeřili v 16. minutě jako první trochu nečekaně hosté, které poslal do vedení defenzivní hráč David Šmehlík 0:1. Hosté se ale z vedení dlouho neradovali, protože ve 20. minutě zaúřadoval domácí Zdeněk Holoubek a vyrovnal na 1:1. A za další čtyři minuty se Zdeněk Holoubek prosadil podruhé a domácí dokázali rychle otočit zápas ve svůj prospěch na 2:1. To domácí tým uklidnilo a do konce poločasu dokázali udržet jednobrankové vedení. Přesto bylo toto utkání zcela otevřené a všichni přítomní diváci se mohli těšit co ještě zajímavého přinese druhá půle. 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal lépe domácí celek a v 60. minutě to dokázal vyjádřit i gólově, když se prosadil Jiří Králík a poslal domácí celek do vedení 3:1. To už začali domácí věřit ve vítězství, které navíc ještě potvrdil v 75. minutě hattrickem stále gólově nenasytný Zdeněk Holoubek - 4:1. Hosté, kteří otevřeli gólový účet ho také v 88. minutě díky Petru Klikovi zakončili, a to na přijatelných 4:2.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Rouchovany: Začátek zápasu nám sice nevyšel, ale naštěstí jsme dokázali rychle otočit a ve druhé půli jsme skóre navýšili a v klidu pohlídali.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - L. Ludvík [-] (46. M. Fiala [-] ) , P. Furiš [-] , J. Michal [-] , P. Pachr [-] (79. J. Malý [-] ) , J. Králík [-] (83. J. Maša [-] ) , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] , D. Fiala [-] , R. Havelka [-] , P. Jelínek [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , D. Šmehlík [-] , J. Mach [-] (63. R. Bastl [-] ) - T. Rygl [-] , M. Šimek [-] , J. Vecheta [-] - O. Bulička [-] , P. Růžička [-] (68. P. Klika [-] ) - P. Špaček [-]

ŽK: 34. M. Šimek , 48. M. Zikmund , 83. J. Vecheta .
Hráči zápasu: Z. Holoubek - D. Šmehlík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUBA Michal - HORKÝ František (N), RŮŽIČKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně šlagr kola. Oba týmy mají na svém kontě 12 bodů. Bude to vyrovnaný zápas. Procentuálně to vidím 55% na 45% pro Rouchovany.
Myslím si, že v utkání bude padat hodně gólů a Rouchovany těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích