7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma přejel Opatov


Branky


33. D. Čučelin (vl.) , 35. L. Hadraba , 38. L. Sobotka , 43. L. Sobotka , 50. L. Sobotka , 66. O. Tůma , 78. D. Šubert
12

Fotbalisté Pyšelu na svém hřišti zvítězili zcela jasně nad Opatovem 7:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase jasně lepším týmem

 

Fotbalisté Pyšelu přivítali na svém hřišti tým z Opatova, který ještě na podzim nezískal ani bod. Ale ani Pyšel nemá bodů na rozhazování, a tak se čekal urputný boj. V loňské nedohrané sezóně zvítězil doma Opatov poměrem 3:1. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí a domácí hned od začátku diktovali tempo hry. I když přes nespočet šancí měnil ve 13. minutě skóre sice hostující hráč Denys Čučelín , ale branka svítila na straně domácích -1:0. Další branku přidal už hráč domácích, a to ve 35. minutě  Lukáš Hadraba a zvyšoval na 2:0. Poté přišla chvíle pro domácího Luďka Sobotku, který vsítil během 12 minut hattrick a bylo prakticky rozhodnuto. 

Domácí si výhru pohlídali

Druhy poločas se už dohrával v poklidu, kdy měli domácí míč na svých kopačkách. V 66. minutě přidal branku Ondřej Tůma a v 78. minutě Daniel Šubert - 1:0. Domácí si tak napravili střelecký pust a zaslouženě vyhráli domácí utkání a připsali si druhou výhru, která je katapultovala do vrchní poloviny tabulky. Opatov naopak zažívá složité období, kdy je po šesti odehraných kolech stále poslední bez jediného bodů a dnes i bez vstřeleného gólu a navrch se sedmigólovým přídělem. Důležité utkání sehraje Opatov následující kolo proti Koutům B, které jsou hned nad Opatovem a mají na svém kontě alespoň jednu výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: V utkání jsme byli lepší, soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Musím se opakovat, ale není to dobré. Inkasujeme příliš mnoho branek, což k bodům určitě nevede.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Hadraba [-] , F. Dvořák [-] , P. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , D. Kupský [-] (73. J. Höfner [-] ) , D. Šubert [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , L. Sobotka [-] (66. J. Nestr [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Solař [-] (46. J. Horáček [-] ) , M. Šaroun [-] , P. Jirka [-] (84. L. Hanzal [-] ) , L. Kabelka [-] , R. Pokorný [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , E. Driml [-]

ŽK: 69. D. Šubert - 49. M. Šaroun , 65. M. Ježek .
Hráči zápasu: L. Sobotka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OŠMERA František - KUDRNA Ladislav (N), CHYTKA Simon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Největším zklamáním soutěže je pro mě Opatov. Nevím co se tam děje, jestli jim někdo odešel či mají zraněné hráče, ale jsou poslední což nechápu. Letos jsem Opatov ještě hrát neviděl, ale minulý rok hrály pěkný přímočarý fotbal.
Pyšel doma body zadarmo nerozdává. Bude to nakopávaná se spoustou soubojů. Opatov si odveze první bod. Volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích