Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B zvítězily doma jasně


12

Fotbalisté Šebkovic B zvítězili doma zcela jasně nad Třebenicemi 6:1 a slaví první výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebenic. Byl to souboj celků z druhé poloviny tabulky, kteří svoje předešlé zápasy prohrály, a tak měly v tomto zápase co napravovat. Hlavně Šebkovice musí být se ziskem jednoho bodu nespokojení. V loňské nedohrané sezóně skončil zápas v Třebenicích remízou 1:1. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel domácímu celku mnohem lépe a po počáteční oťukávané v 13. minutě, se jim naskytla příležitost, kterou proměnil Rudolf Bulíček- 1:0. Domácí byli nadále při chutí a v 19.. minutě zvyšoval na 2:0 Aleš Kotačka. A to stále ještě nebylo vše a ve 28. minutě byli hosté zralý na ručník, protože se zapsal do střelecké listiny podruhé Rudolf Bulíček a domácí měli na svém kontě již tři zářezy - 3:0.Tak také skončil první poločas a domácí celek tak měl našlápnuto trochu nečekaně k prvním třem bodům za výhru. 

Domácí ještě skóre navýšili

Také ve druhé půli kralovali domácí a v 50. minutě zvyšoval na 4:0 Edward Peickmans. V 52. minutě pak zkompletoval hattrick Rudolf Bulíček - 5:0. Až poté se konečně prosadili i hosté, za které snižoval na 5:1 Pavel Vrbka. Zaslouženou výhru domácích pak pečeti svou druhou brankou v zápase v poslední hrací minutě Edward Peickmans - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Do zápasu jsme vstoupili aktivněji než hosté a o poločase zaslouženě vedli. Ve druhém poločase jsme za stavu 5:0 přestali hrát a pustili hosty do hry.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
K. Klubal [-] - M. Roupec [-] , R. Bulíček [-] (56. E. Nováček [-] ) , T. Klubal [-] (53. J. Železný [-] ) , A. Kotačka [-] (83. M. Dvořák [-] ) , P. Kotačka [-] (67. T. Bílek [-] ) , E. Pelckmans [-] , D. Bílek [-] , J. Holčapek [-] , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-]

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Machát [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , M. Filipec [-] , M. Čermák [-] , D. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

ŽK: 42. S. Zikmund .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - CEJPEK Radek, KOTAČKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Třebenice v minulém kole doma překvapivě podlehly rezervě Jemnice. Nyní zajíždí na půdu do Šebkovic a v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů