2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Předín podlehl s Jemnickem B


Branky


13

Rezervní tým Jemnicka B zvítězil na svém hřišti vedoucí Předín v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Jemnicko B přivítalo na svém hřišti příjemné překvapení soutěže, tým z Předína. Nováček soutěže zatím dokázal zvítězit ve všech pěti zápasech a uhnízdil se na nejvyšším patře tabulky. Předínské fotbalisty zdobí určitě bojovnost a týmový duch, který se může opřít o svoje opory. Jemnicko B naopak dokázalo zvítězit ve svém prvním podzimním zápase na který určitě chtělo navázat. Přesto byl trochu nečekaně považován za favorita zápasu hostující celek. Samotný zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel mnohem lépe domácím borcům, které poslal do vedení v 7. minutě Jakub Gardoň - 1:0. Domácí nadále určovali taktovku zápasu a hosty k vážnější akcím nepustili. Samotné Jemnicko B dokázalo ještě před odchodem do šaten ještě jednou skórovat, když se dokázal prosadit ve 30. minutě Martin Axmann a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Zápas se tak vyvíjel trochu nečekaně a hosté byli blízko první ztrátě bodů v novém ročníku. 

Hosté pouze snížili

Ve druhé půli se domácí snažili o udržení výsledku, s čímž se nechtěl smířit hostující Předín. Ale pozorná domácí obrana jim toho příliš nedovolila. Jen jednou však hosté pokořil domácí obranu, když se trefil v 61. minutě Josef Šindelář, což stačilo jen na snížení konečného stavu 2:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: První poločas byl nejlepší výkon co jsme zatím za 5 zápasu podali a proto jsme vyhrávali 2:0. Hosté se druhý poločas hodně zlepšili a chtěli zápas otočit. Jsme rádi že se nám už daří a vyhráli jsme druhý zápas za sebou.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Soupeř už od začátku hrál velmi důrazně a ještě využil hry z kopce, z čehož čerpal v prvním poločase. Druhý poločas čekala nás hra z kopce, ale zkušený tým dokázal obranu dobře zabetonovat. Ke konci zápasu jsme měli i několik šancí, kdy se nám podařilo pouze snížit.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - D. Nekula [-] , J. Kalášek [-] , J. Gardoň [-] (33. J. Dřímal [-] ) , M. Hošek [-] , M. Axman [-] (83. J. Svoboda [-] ) , M. Sevelda [-] , J. Kopr [-] , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-] (46. D. Smetana [-] ) , O. Tesař [-]

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , D. Píša [-] , T. Vrbka [-] , V. Báňa [-] , V. Kos [-] , P. Šindelář [-] , R. Michálek [-] (54. V. Hekrle [-] ) , P. Machovec [-]

ŽK: 77. J. Křivánek - 63. O. Vrbka .
Hráči zápasu: V. Kos .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KINCL Pavel (N), BOUDA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Jemnice neměla dobrý vstup do soutěže. Přesto minulý týden překvapila a odvezla si všechny 3 body z Třenenic. Předín jako nováček soutěže má jako my plný počet. Mužstvo Předína má na soupisce spoustu mladých hráčů a dosavadními výsledky a předvedenou hrou překvapuje všechny soupeře.
V tomto utkání volím výhru Předína.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů