EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 6.9.2020

0

Expertem 5. kola 1.B třídy skupiny B je Richard Ganzwohl z Velkého Beranova.

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Richard Ganzwohl

Velký Beranov znovu okupuje špici tabulky. Získá po remíze ve Stonařově tři body na domácím pažitu, kde se utká s Rudíkovem?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 52 - 15 - 33 %
Komentář experta:

Největší tahák kola. Obě mužstva jsou velmi fotbalová a rozhodovat budou maličkosti. Pokud se hostům nepodaří proměňovat šance, které si pravidelně vytváří, tak „podhradí Pernštejna“ nedobudou. Myslím, že se domácí patřičně na soupeře připraví a doma neprohrají. Budiž remíza.

Tip experta: 0 26 - 15 - 59 %
Komentář experta:

Týmy, které jsme již poznali. Dle mého názoru to bude zápas odlišných stylů, jelikož domácí jsou běhaví a preferují kombinační fotbal, kdežto hosty charakterizuje především síla v osobních soubojích a nebezpečné standardní situace. V součtu to vidím na remízu.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Zde jsou jasnými favority domácí kladiváři. Vzhledem k jejich současné formě a při vzpomínce na vzájemnou konfrontaci s námi na jaře je vidím jako spolukandidáty na výhru v soutěži. Nevím sice, s čím vyrukují hosté, ale od řeky Sázavy pojedou s prázdnou. Domácí Havlík zatíží konto soupeře nejméně dvakrát.

Tip experta: 1 72 - 21 - 7 %
Komentář experta:

Pro mě obtížný tip. Hosté prohráli pouze s Hamry, domácí jen s Třebíčí. Zde bude záležet na složení obou týmů, zda budou mužstva kompletní či ne. Půjde o bojovné utkání, avšak Loučtí před svými fanoušky umí a tři body tak zůstanou doma.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Po výkonu z předešlého kola se domácí musí vrátit k soustředěnému a kompaktnímu přístupu. Hostující tým nepřijede jen bránit a bude si chtít odvézt nějaký bodový zisk. Věřím, že budeme hrát svoji hru a doma vyhrajeme.

Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

U domácích je oproti výsledkům z jara znát minimálně výsledkový progres. Hosté jsou pro mě malá neznáma, ale co se ofenzivní síly týče, svého soupeře určitě nepředčí. Domácí po ztrátě na Žďársku zvítězí.

Tip experta: 2 22 - 22 - 56 %
Komentář experta:

Střetnutí týmů, jež čekají na svou první výhru. Domácí Slavoj prošel obměnou, která mu prospěla a tým má potenciál do budoucna. Současná pozice Budějovic je pro mě překvapením, ale je to nevyzpytatelný tým, který začne stoupat tabulkou již po tomto kole, neboť v Polné vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Měrtl 4
2. Filip Strouha 4
3. Martin Mužátko 4
4. Petr Pinkava 3
5. Pavel Procházka 3
6. Venca Likeš 3
7. Jakub Dolníček 3
8. Robert Markovič 3
9. Vojtěch Zedníček 2
10. Michal Příhoda 2
11. Tomas Brazda 2
12. Michal Zikmund 2
13. Big Bond 2
14. Petr Jelínek 2
15. Kamil Brázda 2
16. Petr Bajer 2
17. Kamil Svoboda 2
18. Mateo Premar 2
19. Rostislav Kittler st 2
20. Luboš Lopatář 1
21. Lukáš Mikyska 1
22. Tomáš Hambálek 1
23. Petr Sytař 1
24. Marek Vařílek 1
25. Tomas Novotny 1
26. Lukáš Hráček 0
27. Tomáš Novotný 0
28. jan bulant 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.