3:1
(1:0)
58. M. Kopeček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice berou tři body


Branky


28

Domácí potvrdili svoji formu a v zápase s Jaroměřicemi zvládli roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Dvě stovky pouťových diváků vidělo utkání průměrné úrovně. Domácí nastoupili bez některých opor a zraněných hráčů v hodně kombinované sestavě. Zpočátku měli domácí mírnou převahu, ovšem byli to hosté , kteří měli v 15. minutě šanci v podobě trestného kopu ze 17 metrů, ale zle s ním naložili, další jejich velkou šanci zlikvidoval nestárnoucí Pisk. Na první gól si diváci počkali až do 45. minuty., kdy domácí Matějek vyslal výborně do uličky Lopatáře a ten svoji šanci využil - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran byli hosté z počátku lepší a výsledkem byla jejich vyrovnávající brana, která byla označena jako vlastní - 1:1. Domácí se však otřepali a po krátké době je dostal do vedení Matějek, když prostřelil hostující děravou zeď. O pár minut později se dostal ve velkém čtverci do dobré šance opět Lopatář, kterou chladnokrevně proměnil a i když se hosté velice snažili s výsledkem ještě něco udělat, nic významného se do konce utkání již nestalo a tak 3 body za nesmírnou bojovnost zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Vyrovnané utkání, kde v prvním poločase byli hosté nebezpečnější. Body jsme urvali díky velké bojovnosti.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - Š. Uher [-] (85. F. Novák [-] ) , L. Lopatář [-] , M. Molák [-] , M. Matějek [-] , P. Šárka [-] , J. Částka [-] (30. T. Kuthan [-] ) , S. Roubec [-] , M. Picmaus [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - I. Rygl [-] , O. Frečka [-] (85. T. Burian [-] ) , J. Záturecký [-] , R. Svoboda [-] (72. J. Heralecký [-] ) , J. Stejskal [-] , L. Škoda [-] , Z. Melán [-] , M. Svoboda [-] , F. Dusík [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 13. S. Roubec , 54. M. Matějek , 59. P. Šárka , 79. J. Skrobikowski - 30. R. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Lopatář , M. Matějek .
Počet diváků: 199. Rozhodčí: BABÁK Martin - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra domácích

U domácích je oproti výsledkům z jara znát minimálně výsledkový progres. Hosté jsou pro mě malá neznáma, ale co se ofenzivní síly týče, svého soupeře určitě nepředčí. Domácí po ztrátě na Žďársku zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích