Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice zvládla i další domácí zápas


Branky


27

Přestřelka v Nedvědici skončila výhrou domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

FŠ Třebíč se ujala vedení v 17. minutě, kdy zahrávala rohový kop a Lampíř se dostal v pokutovém území nejvýš a poslal míč do sítě - 0:1. Domácí nicméně dokázali výborně zareagovat. Ve 23. minutě Martin Vašíček z pravé strany poslal míč na velké vápno, odkud jej tvrdou střelou pod břevno umístil Petr Sytař - 1:1. O tři minuty později odrazili hosté centr do vápna. K odraženému míči se dostal opět Petr Sytař a další tvrdou střelou zvýšil i se šťastnou tečí hostujícího hráče - 2:1. Zbytek první půle byl velice vyrovnaný. Jednu dalekonosnou střelu vytáhl výborně Libor Dinga. Domácímu celku také opakovaně dělaly problémy dlouhé křížné míče Třebíče. 

Domácí si vedení pohlídali

Začátek druhé půle se domácím nepovedl. Ve 47. minutě Minářovi sjel po kopačce, překvapil Dingu a bylo vyrovnáno - 2:2. O výsledku se rozhodlo v příštích deseti minutách. V 51. minutě Petr Sytař našel centrem na zadní tyči Ladislava Trdého, který v poklidu poslal domácí do vedení - 3:2. O minutu později se prosadil v souboji s hostujícím stoperem Roman Šikula, dostal se do krátkého úniku na brankaře hostí, a míč poslal podél něj - 4:2. V 59. minutě Michal Vašíček z pravé strany poslal míč pod sebe na Lukáše Jiráska, který přesnou tvrdou střelou do horního rohu branky zvýšil na rozdíl třech branek - 5:2. Zápas měl stále vysoké tempo a nasazení. Hostům se ještě podařilo v 80. minutě snížit na 5:3, což však bylo vše. Střelcem byl Adam.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas s jedním z nejlepších týmů v soutěži měl velkou kvalitu. Hostující tým byl zejména v první půli o něco lepší, my jsme ale dokázali proměnit dvě šance. Zápas však rozhodly tři naše góly během osmi minut ve druhé půli. Výhra nad takto kvalitním soupeřem je pro nás velmi důležitá, a ještě více zvedne naše sebevědomí. Teď už se soustředíme na zápas v Bohdalově a chceme získat další tři body.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - R. Šikula [-] (67. P. Pokorný [-] ) , M. Vašíček [-] , D. Mareš [-] (82. J. Sytař [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Sytař [-] , M. Vašíček [-] (85. D. Bracek [-] ) , D. Houdek [-] , T. Christian [-] , L. Trdý [-] , L. Jirásek [-] (73. V. Haviger [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
M. Šlouf [-] - M. Bukáček [-] , V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] - M. Minář [-] , O. Jeřábek [-] , T. Růžička [-] (64. M. Kratochvíl [-] ) , L. Hráček [-] , Š. Blažek [-] (51. M. Dobeš [-] ) - M. Hobza [-] , D. Adam [-] -

ŽK: 36. M. Minář , 62. V. Lampíř , 88. L. Hráček .
Hráči zápasu: R. Šikula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - ZADINA Petr, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: remíza

Největší tahák kola. Obě mužstva jsou velmi fotbalová a rozhodovat budou maličkosti. Pokud se hostům nepodaří proměňovat šance, které si pravidelně vytváří, tak „podhradí Pernštejna“ nedobudou. Myslím, že se domácí patřičně na soupeře připraví a doma neprohrají. Budiž remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích