Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov překvapil ve Velkém Beranově


Branky


29

Černý víkend favoritů pokračoval i na Jihlavsku, kde Rudíkov ovládl druhou půli a má tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání byl velmi svižný, kdo přišel o deset minut později, tak přišel rovnou o tři branky. Tu první vstřelili po Nožičkově rohovém kopu hosté, Pažourek si naběhl na první tyč a nikým nehlídán otevřel skóre - 0:1. Domácí však rychle otočili, když Trnkův centr poslal do sítě hlavou Eliáš - 1:1. Chvíli po rozehrávce obral Petr Kittler na půlce soupeře po míč a krásnou kolmicí vyslal Eliáše, který obstřelil brankáře a zajistil domácím vedení - 2:1. Svižný fotbal však trval asi do 20. minuty, pak přišla dlouhá pasáž z obou stran, kdy se hra přelévala z jedné strany hřiště na druhou, ale do vyložených šancí se obou celky nedsotaly. Ke konci poločasu měl největší příležitost Ganzwohl, ale jeho slabou střelu brankář ukryl v náručí. Tak se šlo do kabin za těsného vedení domácích.

Hosté po přestávce otočili

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, centr z levé strany po práci Skryji a Dobrovolného skončil na kopačce volného Trnky a ten povedenou střelou k tyči srovnal stav utkání - 2:2. Hosté hráli silový fotbal a domácí více kombinovali, avšak ani z jedné strany to k vážnějšímu ohrožení branky nevedlo, i když domácím chyběla přesnost v posledních fázích útoku. Pokusy o střely dobře blokovala jak domácí, tak hostující obrana. Hostům se však dostávalo zahrávání standardních situací z dobrých pozic, a z jedné z nich se podařilo Pažourkovi přesnou střelou s přímého kopu dostat hosty do vedení - 2:3. Domácí měli dost času srovnat, ale jejich snaha končila na hostujícím brankáři nebo neschopnosti se pohnout či lépe přihrát. Hosty hnala za první výhrou zarputilost, a jelikož se kýžený tlak na konci utkání ze strany domácích nekonal, mohli se Rudíkovští poprvé radovat ze zisku tří bodů.  



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Toto kolo zase jednou ukázalo na nepředvídatelnost soutěže. Soupeře jsme určitě nepodcenili, a prvních dvacet minut i přes inkasovaný gól bylo dobrých, jenže pak jsme nebyli schopní hrát fotbal podle našich představ. Bohužel tato prohra degraduje naše výsledky v úvodních kolech. Jako mančaft nás mrzí i fakt, že fanoušky hostí bylo slyšet celý zápas a my si připadali, jako když hrajeme venku.

FK Rudíkov
Josef Pažourek (hráč): Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, kdy už v druhé minutě se nám po rohovém kopu podařilo vstřelit branku. Bohužel toto vedení nám moc dlouho nevydrželo. Jelikož po hrubých chybách jsme byli potrestaní. Naštěstí se nám podařilo dobře vstoupit do druhého poločasu, kdy jsme nejprve vyrovnali a pak se ujali vedení. Jedno gólový náskok jsme udrželi až do konce, i když na obou stranách byli k vidění ještě docela zajímavé šance.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Křenek [-] , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (59. M. Zeman [-] ) , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Trnka [-] , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - T. Klíma [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Jura [-] - L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , J. Pažourek [-] , P. Malec [-] - M. Skryja [-] (85. J. Koch [-] ) , O. Štolpa [-]

ŽK: 32. E. Wendl , 33. K. Eliáš , 45. M. Trnka , 74. P. Kittler - 31. J. Pažourek , 51. J. Trnka .
Hráči zápasu: J. Pažourek .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - KŮRKA Jaroslav, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra domácích

Po výkonu z předešlého kola se domácí musí vrátit k soustředěnému a kompaktnímu přístupu. Hostující tým nepřijede jen bránit a bude si chtít odvézt nějaký bodový zisk. Věřím, že budeme hrát svoji hru a doma vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích