0:4
(0:2)
23. J. Večeřa
35. J. Večeřa (vl.)
66. J. Švoma
85. V. Koukal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov bere další tři body


Branky


23. J. Večeřa , 35. J. Večeřa (vl.) , 66. J. Švoma , 85. V. Koukal (p.)
28

Loučtí nezvládli domácí zápas a jednoznačně prohráli s Bohdalovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Úvod jednoznačně patřil domácímu celku, ale ten byl na štíru s koncovkou. Kdyby domácí po dvaceti minutách vedli o tři branky, tak se nikdo nemohl divit. O přestávce však nakonec o dvě branky vedli hosté z Bohdalova. Hosté totiž díky Jiřímu Večeřovi ve 23. minutě otevřeli skóre - 0:1. A nebyla to jediná branka v domácí síti. V 35. minutě si totož prudký centr srazil do vlastní branky Jaroslav Večeřa - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

I ve druhém poločase byli domácí aktivnějším celkem, ale hosté pozorně bránili a domácí se do žádné tutové šance nedostali. Naopak hosté hrozili z rychlých brejků a z těch přidali ještě další dvě branky. V 66. minutě se trefil Švoma - 0:3. Posledním střelcem zápasu se stal v 85. minutě Vojtěch Koukal, který proměnil pokutový kop - 0:4.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Ukázalo se, jak moc nám chybí střelec kalibru Filipa Tomana. V úvodu jsme zahodili několik šancí a hosté naopak proměnili vše, co měli. Pa pauze jsme byli také aktivnější, ale přes pozorně bránící obranu jsme se dostávali velmi těžko. ve hře je ještě hodně bodů a porážku musíme hodit za hlavu. Věřím, že se z toho ponaučíme.

Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Po minulém zápase jsem psal, že máme široký kádr, tak jsem to trochu zakřikl, v týdnu se nakupilo pár omluvenek, takže jsme k zápasu odjeli ve dvanácti lidech. V poločase ale přijel přímo z dovolené na pomoc David Křesťan, co k tomu říct, prostě srdcař a opět mnohokrát děkujeme. Na začátku zápasu na nás domácí vlétli a neproměnili několik vyložených šancí. My jsme z jedné šance dali dva góly. Druhý poločas byl z naší strany lepší, i když domácí se v koncovce znovu trápili. Přidali jsme další dva góly a vezeme tři body. Děkujeme fanouškům, kteří přijeli opět v hojném počtu.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - P. Číhal [-] , F. Bulant [-] , D. Sommer [-] (57. J. Novák [-] ) , D. Horáček [-] , I. Kucarov [-] (79. M. Němec [-] ) , L. Tuma [-] , M. Zámostný [-] , L. Vařejka [-] , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-]

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] - P. Neuman [-] (72. V. Novák [-] ) , F. Boháček [-] , J. Večeřa [-] - V. Koukal [-] , J. Švoma [-] - D. Skála [-] , V. Pokorný [-] (60. D. Křesťan [-] )

ŽK: 45. I. Kucarov , 82. L. Tuma , 85. J. Kanswohl - 90. P. Fabík .
Hráči zápasu: V. Koukal , V. Pokorný .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: HÁNA Samuel - RYŠÁNEK Zbyšek, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra domácích

Pro mě obtížný tip. Hosté prohráli pouze s Hamry, domácí jen s Třebíčí. Zde bude záležet na složení obou týmů, zda budou mužstva kompletní či ne. Půjde o bojovné utkání, avšak Loučtí před svými fanoušky umí a tři body tak zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích