Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro domácí celek


Branky


19. A. Macek , 31. A. Macek , 37. J. Ondrák , 40. J. Ondrák , 45. A. Macek , 78. M. Hošek (p.) - 54. D. Vacek , 56. M. Příhoda , 66. M. Příhoda , 88. M. Příhoda
27

Velká Bíteš dala v prvním dějstvím pět branek a bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod zápasu patřil hostům, kteří v první čtvrt hodině domácí prakticky nepustili do hry, své šance však zahazovali, a tak se stalo to, co čekal málokdo. Domácí se probrali, ovládli střed hřiště a byli nebývale střelecky produktivní. Do konce prvního poločasu se totiž domácí trefili hned pětkrát a tyto branky si mezi sebe rozdělili dva hráči - třikrát se trefil Macek a dvakrát Ondrák. 

Domácí si vedení pohlídali

Hosté však nesložili zbraně, po přestávce zahustili střed hřiště a začali se prosazovat i střelecky. Po Vackově trefě a dvou brankách Příhody svítilo na tabuli v 66. minutě hokejové skóre 5:3. Kdo ví, co by se dělo dál, kdyby hosty v 73. minutě neoslabil Špaček. Domácí uklidnil až Hošek, který v 78. minutě proměnil penaltu - 6:3. Svého střelce hattricku nakonec našli i hosté, když v 88. minutě vstřelil svoji třetí branku Michal Příhoda - 6:4. Deset branek, dva hattricky a 100 diváků. To se vidí málokdy. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Nedůrazem v defenzivě jsme si utkání zbytečně zkomplikovali, v prvním poločase svoje šance soupeř nevyužil a ve druhém už ano. Naštěstí jsme si zvládli v prvním poločase vytvořit dostatečný gólový polštář. Od 20. minuty do poločasu jsme se prezentovali směrem do ofenzivy tak, jak bychom si to představovali. Bohužel jsme si celkový dojem zbytečně pokazili špatnou druhou půlí. Přesto jsem rád, že se nám podařilo získat tři body. Věřím, že nám to pomůže do dalších zápasů.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Zápas se musel líbit všem, kdo se přišli podívat. Prvních 15 minut jsme domácím nedovolili nic. Měli jsme 3 vyložené šance a mysleli si, že se zápas vyhraje sám. Když jsme zahodili 4. tutovku, tak jsme hned z protiútoku dostali na 1:0. Domácí to nakoplo a my úplně odevzdali střed hřiště. Domácím spadlo do branky takřka všechno, do čeho kopli, včetně jedné až dvou branek z ofsajdu(přiznáno domácími diváky na lajně). V poločase jsme si vše řekli a vyjasnili si, jak se s hrou domácích vypořádat. Zahustili jsme střed hřiště a z převahy jsme vytěžili 3 branky. V druhé půli domácí až na dvě hlavičky neměli vůbec nic. Bohužel nás za stavu 5:3 přibrzdilo zbytečné vyloučení. Pak už došlo jen ke korekci skóre. Domácí nám dali ochutnat naší vlastní medicínu = vyškolili nás z produktivity a berou tak 3 body.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - L. Pelikán [-] , F. Svoboda [-] (67. O. Švanda [-] ) - T. Loup [-] , M. Hošek [-] , P. Loup [-] , J. Pokorný [-] (68. J. Mejzlík [-] ) , A. Isami [-] - J. Ondrák [-] (78. M. Švanda [-] ) , A. Macek [-] (46. M. Těšík [-] ) , J. Ráboň [-] -

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Šmarda [-] , M. Čumpl [-] (88. M. Turoň [-] ) , D. Vacek [-] , J. Láznička [-] , M. Čurda [-] , M. Škrdla [-] , P. Plavec [-] (46. M. Špaček [-] ) , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-]

ŽK: 72. A. Isami , 74. J. Ondrák , 90. M. Hošek - 45. P. Měrtl , 55. Z. Bláha , 59. M. Špaček , 60. M. Čurda . ČK: 73. M. Špaček .
Hráči zápasu: A. Macek , J. Ondrák - M. Příhoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČA Jan - JONÁŠ Petr, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: remíza

Týmy, které jsme již poznali. Dle mého názoru to bude zápas odlišných stylů, jelikož domácí jsou běhaví a preferují kombinační fotbal, kdežto hosty charakterizuje především síla v osobních soubojích a nebezpečné standardní situace. V součtu to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů