Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Polné poprvé vyhrálo


27

V souboji celků ze spodku tabulky se z výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 11. minutě si za vápnem postavil míč k trestňáku hostující Horecký a rozezvučel břevno. Na druhé straně se udělovala lekce z produktivity. V 18. minutě na zadní tyči nikým nehlídaný Apfelthaler otevřel hlavou skóre zápasu - 1:0. Hosté byli dále lepším týmem, ale v zakončení propadají beznaději. Ani série rohů, závarů, centrů či odrazů nevedla k vytouženému efektu. Větší šance se už do poločasu neobjevila a poločas bez vyložené šance skončil těsným vedením domácích.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas opět začali lépe hosté. Platonický tlak nevedl k ničemu, a tak udeřilo opět na druhé straně. V 60. minutě úplně osamocený Apfelthaler mířil po signálu z rohového kopu ještě nepřesně, ale o šest minut později tentýž hráč, opět zcela sám v naprosto totožné situaci, mířil z voleje nádherně k tyči - 2:0. Chvíli poté šel sám na branku Kamil Svoboda, ale trefil pouze padajícího brankáře. O pár minut na to ten samý hráč mířil z hranice šestnáctky až téměř na rohový praporek a nadějné individuální akce Pepy Kosmáka nebyly ani zakončeny. V 75. minutě se síť za domácím brankářem konečně rozvlnila, ale po centru Kamila Svobody zhatil Bendovi gólovou radost praporek asistenta na pomezí. Za tři minuty se síť rozvlnila znovu a tentokrát bez porušení pravidel. Skákavý míč poslal z hranice šestnáctky nekompromisně pod břevno Kosmák - 2:1. Zápas mohli rozhodnout domácí fotbalisté, ale Dvořák držel hosty v naději. Další branka však nepadla.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice
SK Moravské Budějovice (web): "A" mužstvo je s každým dalším kolem ve větších a větších problémech. Utrápený výkon s prach bídnou koncovkou znamenal další prohru na hřišti rezervy Polné.



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - V. Voráček [-] (46. F. Koumar [-] ) , M. Šorf [-] (81. J. Dvorský [-] ) , J. Bohdálek [-] , P. Juříček [-] - A. Apfelthaler [-] , D. Mühlfeit [-] , J. Staněk [-] (72. O. Skryja [-] ) - T. Čaloud [-] , J. Bohdálek [-] (87. T. Suchý [-] ) - L. Čaloud [-] (64. J. Vampola [-] )

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] (71. M. Premar [-] ) , M. Neubauer [-] , J. Benda [-] , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , V. Dušek [-]

Počet diváků: 98. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - SVOBODA Patrik, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra hostů

Střetnutí týmů, jež čekají na svou první výhru. Domácí Slavoj prošel obměnou, která mu prospěla a tým má potenciál do budoucna. Současná pozice Budějovic je pro mě překvapením, ale je to nevyzpytatelný tým, který začne stoupat tabulkou již po tomto kole, neboť v Polné vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích