EXPERT TIP - 7.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 22.9.2019

0

Plánský TOMÁŠ PINTÉR tipuje další kolo! Budete ve svých odhadech úspěšnější než on? Staň se i ty Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Pintér

Zkušený čtyřicetiletý hráč Plané, kde vykonává také funkci starosty obce. V kariéře působil v Dynamu, Třeboni, Prachaticích a Roudném, zahrál si v Rakousku. Od roku 2010 ale hraje v Plané, se kterou postoupil ze III. třídy až do I.A. Nyní ho čeká pikantní souboj s Roudným. V sezóně už zaznamenal dvě trefy. Jeho bratr Jan v Plané trénuje, otec Lubomír zde působí v roli předsedy klubu a trenéra mládeže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 18 - 18 - 64 %
Komentář experta:

Podle dosavadních výsledků, ale i předváděné hry, věřím více hostům, kteří jistě budou chtít potvrdit získané body z domácího zápasu s Roudným, tip 1:3.

Tip experta: 2 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Zápas na který se osobně strašně moc těším a to hned z několika důvodů. Roudné je jedna z mých srdcovek, kde jsem strávil několik nádherných sezon a zažil jedny nejlepších fotbalových roků a to včetně přátelství mimo fotbal. Za druhé, když jsem se skoro před 10 lety z Roudného vrátil domů do Plané, nikdy bych si nemyslel, že proti Roudnému budu jednou v mistráku s Planou nastupovat, o to víc, že za 10 let :-) Škoda jen, že tam dnes kromě Cahyho už nikdo nehraje. Ale hlavně se na zápas těším, protože jedeme na hřiště favorita soutěže a mám přání a motivaci, abychom odehráli kvalitní utkání a byli nepříjemným soupeřem, který překvapí a vyhraje. Jedu tam pro vítězství a tři body! Tip 1:2, Cahy 2 vlastní - těžko dáváme góly :-).

Tip experta: 0 83 - 6 - 11 %
Komentář experta:

Zápas kde může každý bodovat a vyhrát, ale myslím, že bude remíza. Tip 2:2.

Tip experta: 1 50 - 28 - 22 %
Komentář experta:

Vodňany mě u nás doma v určitých fázích zápasu mile překvapily, mají vcelku kvalitní a rychlý přechod do útoku, který u nás bezpečně zakončily a proto Vimperk porazí. Vimperk mimo domácí prostředí bývá poloviční. Tip 3:1.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Lhenice pro mě překvapivě zatím trošku trápení a kdybych jim nedal dárek v podobě namazání na jediný gól v našem vzájemném zápase, asi by byly bez výhry. Olešnice v posledním kole urvala první bod, kdy se vrátila do zápasu ze stavu 0:2, což by je mohlo povzbudit, ale přesto věřím v jednoduchou výhru domácích 4:0.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Souboj nováčků a postupujících z I.B ze stejné skupiny. Loni téměř před rokem zvítězili domácí vysoko 3:0 a jistě by chtěli výsledek zopakovat, ale obávám se, že tomu bude právě naopak. Myslím, že Kaplice je v euforii a daří se, takže bude brát výhru. Tip 0:3.

Tip experta: 1 36 - 29 - 35 %
Komentář experta:

Oběma se od startu vcelku daří, souboj druhého se třetím. Myslím, že Nová Ves využije domácího prostředí a zvítězí. Výsledek tohoto zápasu bude již tradiční 3:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Vondrka 4
2. Stanislav Drtina 4
3. Miroslav Turek 4
4. Jiří Tomášek st. 3
5. Venca Likeš 3
6. Filip Šafránek 2
7. Ondřej Šimandl 2
8. Jakub Kušnirák 2
9. Martin Bartizal 2
10. Martin Císařovský 2
11. Lenka Veselá 1
12. Tomáš Plojhar 1
13. Pavel Tauber 1
14. Michaela Trojanová 1
15. Ladislav Beran 1
16. Michal Uhlík 1
17. Jiří Klik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.