M. Vlk 9.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Derby patří Plané! Roudné dvakrát neuhlídalo Lengyela


Branky


18

Derby blízkých klubů z Českobudějovicka opanovali hosté. Jak se utkání vyvíjelo a jak zápas hodnotil plánský kouč Jan Pintér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Utkání Roudné vs. Planá slibovalo a přineslo řadu zajímavých příběhů a minisoubojů. Na Roudné po pádu z vyšších soutěží čekal klub, který naopak v posledních letech stoupal jen vzhůru. Za Planou nastoupil Tomáš Pintér, pro kterého bylo utkání speciální, u malšanů odkopal několik sezón. S Cahynou, tehdejším spoluhráčem, se ale tentokrát nesetkal, roudenského hráče vyřadilo ze hry zranění z minulého kola. Proti sobě se ovšem postavili exdynamáci a exligisti, Pavel Kučera a Roman Lengyel. Na Roudné mohla mít spadeno i hostující dvojice Kořínek - Samek, která zamířila do plánského tábora před sezónou.

 

Roudné nastupovalo do zápasu v roli favorita a v 9. minutě šlo do vedení. Vlk si zpracoval dlouhý aut, využil nedůrazu protivníka, obtočil se kolem strážce do vápna a umístil míč pod břevno, Hotový se natahoval marně. Pak si týmy daly od vytváření šancí dovolenou. Až po dvaceti minutách se Lengyel dostal po přihrávce k míči a zpoza vápna nechytatelně zakončil přízemní ránou přesně k tyči, Kučera se jen podíval - 1:1. Planá po gólu zatlačila soupeře, tvrdě pálil T. Pintér, agilní Lengyel byl v další šanci. A protože ani domácí Vlk ve své druhé příležitosti neuspěl, bylo skóre po půli vyrovnané.

Druhý poločas

I ve druhém dějství se hrál fotbal, který musel diváky bavit. Nechyběly ani šance, za domácí tu největší v úvodu spálil Benda, na druhé straně těsně přestřelil obránce Kneys. Pak už přišla druhá hvězdná chvíle Romana Lengyela. Ten si na hranici vápna doslova vychutnal bránící hráče, míč si nadvakrát zasekl, nechal soupeře posadit se na zadek a pak se rozhodl pro lob, na který Kučera neměl šanci dosáhnout - 1:2. Domácí mohla do hry dostat 77. minuta. Sudímu neuniklo hraní rukou ve vápna a Roudné kopalo penaltu. Jenomže kapitán Hála si na Hotového, který si už může říkat penaltový specialista, nepřišel. Hotový jako už několikrát v I.A penaltu lapil a udržel pro Planou vedení. A tak poslední slovo patřilo Plané. Pintérovu standardku tečoval hlavou Šteyer, Kučera míč vyrazil, stejně jako Šteyerovu dorážku z úhlu. Pak si ale míč na vápně vzal do správy Kořínek, přehodil si ho přes soupeře a bez přípravy se opřel do balónu. Nádherná rána zamířila do růžku a Kořínek si připsal cenný skalp exligového gólmana - 1:3.

VIDEO



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér: V Roudném se nám povedlo odehrát doslova skvělý zápas. Myslím si, že naše vítězství je zcela zasloužené, za celý zápas jsme si dokázali vytvořit více brankových příležitostí. Nicméně penalta za stavu 2:1 byla kritická, skvěle nás podržel v bráne Kuba Hotový, kterému to poslední tři zápasy "lepí" a je naší oporou vzadu! Navíc k tomu všemu jsme dali tři nádherné góly, obzvláště ten druhý a třetí zato fakt stáli! Myslím, že kdo se přišel podívat, tak viděl pěknej zápas a určitě neudělal chybu! Perfektní zápas odehrál celý mančaft, všichni kluci za svůj heroický výkon, na hranici sebeobětování, zaslouží absolutorium! Za což chci každému od srdce poděkovat!



Sestavy


TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - M. Vlk [-] , J. Grigera [-] (45. M. Neckář [-] ) , D. Kodras [-] , D. Hrouda [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , A. Goretki [-] , J. Hála [-] , M. Benda [-] , P. Cepák [-] (72. M. Fatura [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Samek [-] , J. Lašák [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , J. Szabó [-] (89. P. Martínek [-] ) , P. Šteyer [-] (73. J. Šteyer [-] ) , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] (77. D. Kořínek [-] ) , J. Falc [-]

ŽK: 64. A. Goretki , 86. V. Kadlec , 87. J. Hála - 38. J. Lašák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - MRÁZ Roman, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Tomáš Pintér
Tip experta: výhra hostů

Zápas na který se osobně strašně moc těším a to hned z několika důvodů. Roudné je jedna z mých srdcovek, kde jsem strávil několik nádherných sezon a zažil jedny nejlepších fotbalových roků a to včetně přátelství mimo fotbal. Za druhé, když jsem se skoro před 10 lety z Roudného vrátil domů do Plané, nikdy bych si nemyslel, že proti Roudnému budu jednou v mistráku s Planou nastupovat, o to víc, že za 10 let :-) Škoda jen, že tam dnes kromě Cahyho už nikdo nehraje. Ale hlavně se na zápas těším, protože jedeme na hřiště favorita soutěže a mám přání a motivaci, abychom odehráli kvalitní utkání a byli nepříjemným soupeřem, který překvapí a vyhraje. Jedu tam pro vítězství a tři body! Tip 1:2, Cahy 2 vlastní - těžko dáváme góly :-).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích