3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jurošovy góly přišly pozdě, Čtyři Dvory ukořistily první výhru!


Branky


16. L. Hofmann , 52. T. Tengl , 73. A. Prokop - 84. M. Juroš , 86. M. Juroš
17

Prachatice odmítly možnost dotáhnout se na úplnou špičku tabulky, pustily domácí do tříbrankového vedení a už se jim nepodařilo náskok stáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

SK Čtyři Dvory čekal důležitý zápas. Ze sestavy mu ale vypadli Rachač, Janeček a Král. Do ní se naopak vrátil od generálky zraněný kapitán Tomáš Tengl. Čtyrák začal velmi aktivně a rychlá akce v 6. minutě po stříleném centru Hofmanna a teči Dubského ještě v brance neskončila. V 16. minutě už to ale bylo 1:0, opět aktivní Hofmann pronikl až do vápna a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Hosté zahrozili pár střelami, ale s nimi si gólman Vosepka poradil. V 38. minutě se ocitl Dubský v obrovské šanci sám pred Provazníkem, ale gólmana neprostřelil. Z rychlého protiútoku na druhé straně přišel faul a penalta. Domácí gólman Vosejpka už podruhé v této sezoně vychytal střelce z Prachatic a do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas

Druhý poločas opět začali aktivněji domácí a hned v 52. minutě už to bylo 2:0 - Slepička vystřelil za vápnem, gólman vyrazil před dobíhajícího Tengla, ten místo střely udělal kličku gólmanovi a šajtlí o zadní tyč zavěsil. Domácí dal pěkně kombinovali a nepouštěli hosty do žádných větších příležitosti. V 73. minutě už to bylo 3:0. Nečekal vybojoval balón před gólmanem a přihrál volnému Prokopovi a ten už neměl těžkou úlohu dát do prázdné branky. Fanoušci domácích v té chvíli řvali dejte jim bůra, ale opak byl pravdou - Prachatice se vzchopily.  Ať už to bylo střídáním domácích či zvýšenou prachatickou snahou, hosté zkrátka převzali iniciativu, hlavně Jakub Sova byl všude, bylo ho plné hřiště a dvěma slepenými góly po střelách Juroše bylo zaděláno na drama. Naštěstí pro Čtyrák si to domácí už pohlídali a nedopadlo to podobně jako ve T. Svinech, kde dvěma góly v závěru přišli o body. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Tomáš Tengl (útočník): Hráli jsme sedmdesát pět minut lepší fotbal a tak jsme zaslouženě vyhráli. Za Prachatice hrál skvěle Jakub Sova, nejlepší hráč na hřišti. Od nás to byl týmový výkon, všichni makali.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - V. Slepička [-] (90. L. Zeman [-] ) , P. Váňa [-] , T. Tengl [-] (70. A. Prokop [-] ) , T. Dubský [-] (83. T. Vajo [-] ) , D. Sobolík [-] , L. Nečekal [-] , M. Pavlík [-] , M. Matušek [-] , L. Hofmann [-] (75. D. Čermák [-] ) , V. Houška [-]

FK Tatran Prachatice
P. Provazník [-] - M. Fischer [-] (62. T. Kovář [-] ) , J. Tesař [-] (46. D. Kapuscinský [-] ) , M. Juroš [-] , J. Fürbach [-] , J. Šandera [-] (83. T. Tesař [-] ) , J. Hrbek [-] (63. R. Kunc [-] ) , J. Lukeš [-] , J. Sova [-] , P. Škopek [-] , R. Mráz [-] (80. M. Janošťák [-] )

ŽK: 67. M. Pavlík , 75. T. Dubský - 35. P. Škopek , 90. J. Sova .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KŘÍŽ Karel, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Tomáš Pintér
Tip experta: výhra hostů

Podle dosavadních výsledků, ale i předváděné hry, věřím více hostům, kteří jistě budou chtít potvrdit získané body z domácího zápasu s Roudným, tip 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů