EXPERT TIP - 23.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 27.5.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo a poměř síly s expertem tohoto kola, kterým je nemanický stoper ALEŠ BENKOVSKÝ. Ten má v soutěži velký přehled a mnoho kamarádů, takže i jeho komentáře k jednotlivým zápasům stojí za to! Přímo v článku můžete i vy kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získá tipér bod do TIP LIGY, kde můžete sledovat, jak si vedete v porovnání s ostatními. Zatím nejvíce bodů nasbíral "klan" Nebeských, který obsadil první tři pozice.




Aleš Benkovský

Všestranný osmatřicetiletý sportovec, který válí nejen na fotbalovém hřišti, ale třeba i s hokejkou na hokejbalovém place. V Nemanicích strávil v bohaté kariéře řadu let, ale zakopal si i v Rakousku a pamatovat si ho můžou mnozí v dresu Olešníka. Nyní nastupuje v nemanické obraně na postu stopera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 7 - 20 - 73 %
Komentář experta:

I když bych přál domácím a Bobby Hronovi konečně výhru, myslím, že mladé a kvalitní mužstvo Lokotky, kterému se rozstřílel kvalitní tuniský krajánek, si tento zápas pohlídá, a odveze si tři body. I když lehké to mít hosté nebudou...

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Výjezdy hradeckého béčka bývají většinou jen z povinnosti a Čert a spol. v domácích zápasech většinou bývají produktivní. Potvrdí to i tentokrát.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Lídr si už nemůže dovolit klopýtnout v cestě za postupem, a mají takovou kvalitu, že si to už pohlídají. Vrátí se jim po trestu jejich "tatík" Bedna a ukočírujou to s přehledem.

Tip experta: 2 7 - 53 - 40 %
Komentář experta:

Velmi atraktivní duel ze špičky tabulky, fotbalisti od Malého jezu s "naším" Vosičkou v sestavě a s Ozzim ve středu pole převáží misku vah na sešívanou stranu a Slavie tak bude v sobotu slavit dvakrát :-)

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Tady se utkávají naší dva poslední soupeři.Moc nevěřím tomu, že by se Pítrsovcům opět tak nedařilo jako v utkání s námi,a Hrdějky nehrajou zas tak kombinační fotbal, což by jim mělo víc vyhovovat. Doufám, že Řehy po našem vzájemném souboji v závěru utkání bude mít záda v pořádku a jeho levá noha promluví :-)Tímto ho zdravím!

Tip experta: 1 47 - 40 - 13 %
Komentář experta:

Tohle bude těžkej zápas. Hoste přijedou s kvalitním týmem,moc se mi jejich projev na podzim líbil. Mají silnou ofenzivu v čele s legendou krumlovského fotbalu "Jánym" Peťulem, legendou všech nočních akcí Rudíkem Weindhardem:-), a výborným fotbalistou Petrem Gutheisem. My hrajeme naopak lépe na hřištích soupeřů a i když nás trápí úzký kádr, tak věřím, že konečně začneme proměňovat šance a ubojujeme tři body.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Potkávají se kvalitní mančafty. Hosté se v poslední době trošku trápí, vyklízejí pozice na čele tabulky, ale Grany mi říkal, že dá dva góly. Proto myslím, že Velešín vyhraje 3:2 :-)

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Fajtl 4
2. Daniel Svoboda 4
3. Tomáš Nebeský 3
4. Miroslav Slípka 3
5. František Praus 3
6. Patrik Raab 3
7. Jakub Matějka 2
8. Pavlína Nebeská 2
9. Pavel Tauber 2
10. pavel mikšátko 2
11. Jakub Kothánek 2
12. Ondřej Jánošík 2
13. Martin Nebeský 2
14. Martin Blazek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.