1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hned dvě ženy rozhodovaly utkání v Plané. Postavili se v něm proti sobě bratři Turkovi


Branky


0

Planá a Hrdějovice mají v závěru jara velký problém skládat dohromady sestavu. Body ze zápasu se dělily, branky padly v rychlém sledu po sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v krátkém sledu

Planá a Hrdějovice patří k týmům, které si vzhledem k četným absencím závěr soutěže zrovna dvakrát neužívají. Hosté tentokrát přijeli k letišti s jediným náhradníkem, například bez Kukačky, a stejný počet náhradníků připravených do hry měli i Plánští, kteří mají v trestu Kitzlera a ze zdravotních důvodů chybí třeba Balogh. Specialitou zápasu bylo to, že mezi rozhodčími byla hned dvojice žen - jako hlavní Weidenthalerová, na lajně pak Průchová. A v poklidu hraný duel odřídily s jistotou a jedinou udělenou kartou. A perličkou zase bylo to, že proti sobě nastoupili bratři Turkovi, Michal na plánské straně, Jan na hrdějovické.

 

Obě branky zápasu padly už v prvním poločase, který svou kvalitou převýšil druhé dějství, možná i proto, že sestavy ještě měly v horkém letním počasí síly.

 

Hrdějovice šly do vedení po minele J.Pintéra ve 26. minutě, když byl připraven Martin Miklík a poslal míč za Hotového záda - 0:1. Jenomže hostům radost dlouho nevydržela. Dopředu se totiž vydal podpořit útok obránce Ondřej Hotový v chumlu si našel míč a umístil ho mimo Spěvákův dosah - 1:1.

Cesta za bodem

Ve druhé půli už tempo hry notně opadlo, hra se odehrávala především ve středu hřiště a brankáři žádnou práci neměli. Týmy si tak zaslouženě připsaly po bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra, hráč): "Do utkání jsme vstupovali po dvou těžkých porážkách a chtěli jednoznačně urvat tři body. Bohužel pár hodin před zápasem se nám omluvili dva hráči základní sestavy a tak jsme to plátovali, jak se dalo. Trápí nás velká marodka a k tomu nechuť některých našich spoluhráčů! Utkání skončilo zaslouženou remízou, po mé fatální chybě jsme inkasovali první gól, naštěstí se nám podařilo ihned vyrovnat. Utkání bylo ovlivněné velkým horkem a tak se hra odehrávala uprostřed hřiště bez nějakého většího pohybu. Remíza bych řekl zasloužená pro obě stany. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích (dvě ženy)! Naším nejlepším hráčem byl Michal Turek, který nastoupil proti svému bratrovi na straně Hrdějovic. Snad se dáme nějak dohromady, abychom soutěž dohráli důstojně!"




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] (61. M. Beran [-] ) , D. Kneys [-] , P. Požárek [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , O. Hotový [-] , M. Turek [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Turek [-] , M. Sloup [-] , J. Pimpara [-] , J. Havierník [-] , M. Kudrle [-] , Q. Le [-] (70. T. Hašek [-] ) , J. Fajtl [-] , M. Kotlas [-] , L. Bohatý [-] , M. Miklík [-]

ŽK: 44. L. Fujdiar .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.