Mezi největší zážitek bych považoval návštěvu ligy mistrů v Itálii na legendárním San Siru, říká hráč kola Karel Jindrle

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. V zápase s Chýnovem jste se ujali vedení, ale nakonec z toho byla remíza. Jak hodnotíte toto utkání z Vašeho pohledu?
Utkání s Chýnovem jsme měli výborně rozehrané, o půli jsme vedli 2:0 a pomýšleli jsme na zisk všech bodů. Bohužel přišla červená karta a brali jsme jen bod.
V Třeběticích to byla těsná prohra. V jarní části se vašemu klubu moc nedaří, v čem vidíte problém?
Problém je, že děláme zbytečné chyby a dostáváme laciné góly. Jak zápas s Chýnovem tak s Třeběticemi jsme byli vyrovnaným soupeřem. Bohužel naše proměňování gólových příležitostí není nic moc. V naší situaci musí těch pár situací skončit gólem. Na jaře se nám nedaří bodově, ale herně jsme na tom lépe než na podzim.
O víkendu vás čeká na domácí půdě utkání s Jistebnicí, jaký očekáváte průběh?
Očekávám velmi podobný průběh jako v minulém zápase. Soupeř bude chtít zápas rozhodnout do půle, když nedovolíme soupeři vstřelit rychlý gól, myslím že máme šanci odnést si ze zápasu bodový zisk.
Posílilo Vaše mužstvo o nějaké nové hráče?
Na jaře jsme získali zkušenost na stopera Ondru Cahynu, dal obraně řád a je to znát. Posílili jsme o dalšího brankáře Patrika Žižku a křídelníka Davida Jančuru.
Jaká je Vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Takhle, jsem velký cestovatel :D, za svou “kariéru” jsem vystřídal mnoho klubů, nejdéle jsem se ohřál doma ve Zlivi. V mládežnických kategoriích jsem hrával za SKP, Zliv, Hlubokou, Čtyrák, Roudné a Písek. V mužích je Čtyrák můj druhý klub po domácí Zlivi.
Jaký je Váš oblíbený fotbalový klub, popřípadě hráč?
V domácí soutěži fandím Slavii Praha a ve světe Manchesteru United. Mezi mé oblíbená hráče patří Sergio Ramos a Paulo Dybala.
Máte kromě fotbalu i jiné záliby nebo koníčky?
Mimo fotbal se převážně věnuji dalším sportům, v zimě lyžování a hokej, v hale futsal a florbal, v létě plážový volejbal a rád si zahraju na herní konzoli.
Zažil jste někdy nějaký pro Vás výjimečný fotbalový zážitek?
Mezi největší zážitek bych považoval návštěvu ligy mistrů v Itálii na legendárním San Siru.
Jaká herní pozice Vám vyhovuje nejvíc?
Nejvíce mi vyhovuje hrát na středu hřiště, je jedno jestli defenzivní nebo ofenzivní roli.
Kdo je u vás největší bavič týmu?
Je nás tam více, ale nejvíc srandy si myslím, že se snažím dělat já :D
Jak je to u vás s klubovou pokladnou, bude Vás vítězství v anketě a rozhovor stát hodně? :D
O pokladnu se starám já a Marek Pavlík, ale zatím tam nic moc nemáme, jsme moc hodní nebo nedůslední ve vybírání pokut :D Jsem si jist, že mě to bude něco stát, ať už peníz nebo laminu do kabiny.
Co byste vzkázal těm, kteří pro Vás hlasovali?
Všem, kteří pro mě hlasovali, bych chtěl poděkovat.
Děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se Vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Také děkuji za příjemný rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.