L. Koranda 20. (vl.)
5:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 11:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice litovala po zápase jediného - že měl být rozdíl ve skóre mnohem výraznější


Branky


20. L. Koranda (vl.) - 26. J. Stegbauer (p.) , 83. M. Štěpánek
1

Domácí si připsali v boji o postup tři body z kategorie povinných, když doma vyřídili roudenské béčko. Utkání měli jasně pod kontrolou, ale včelničtí střelci se zvlášť ve druhé půli nevídaně trápili v koncovce. V zápase pobavil nevídaný a ukázkový vlastní gól Roudného

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní vlastňák

Utkání nezačalo pro lídra tabulky zrovna šťastně. Do první šance se dostalo už ve 4. minutě béčko Roudného po rohovém kopu, kdy došlo k teči na první tyči a míč propadl na neobsazeného hostujícího hráče na tyči zadní, jenomže domácí si mohli oddechnout, zakončení šlo pár decimetrů mimo. Další situace už pro Včelnici dobře nedopadla. Šlapanský byl atakován při odkopávání míče a střet odnesl natrženými vazy v kotníku, se sádrou na noze toho v nejbližší době moc neodkope… V domácí sestavě ho zaskočil střídající Jaroš, který se postavil jako defenzivní univerzál na místo stopera. První gól vstřelil favorit duelu po rohu v 17. minutě, po kterém hlavičkoval Berounský, míč se ještě otřel o Bednářova záda a domácí vedli - 1:0.

 

A ve 20. minutě to bylo o dvě branky. Obránce dával brankáři Korandovi na nějakých pětadvacet metrů malou domů, gólman situaci podcenil, míč si chtěl tak trochu frajerky zastavit kolíky a ten ho vytrestal, když mu pod kopačkou proklouzl do brány – 2:0.

 

Roudné pak snížilo z penalty, kdy po nákopu šel po míči ve vápně stoper Jaroš, zareagoval ale na zavolání brankáře Holického a nechal nákop pro něj. Do zastavujícího Jaroše ale narazil dotírající útočník a rozhodčí k překvapení domácího celku nařídil penaltu. Tu zahrával nejzkušenější Roudeňák Stegbauer a uspěl – 2:1.

 

Branka padla i ve 31. minutě, kdy se prosadil nejlepší kanonýr soutěže Nebeský – 3:1. Ve 45. minutě mohl Roudné dorazit gólem do šatny Pacholík, jenomže v tutovce zklamal.

Včelnice neproměnila ani ty největší tutovky, prosadila se až v poslední desetiminutovce

Ve druhé půli Roudné nestíhalo. A domácí mohli nasázet hned několik branek, jenomže v koncovce se domácím nedařilo ani v těch nejjasnějších šancích. Především Pacholík nezakončoval své akce gólovými střelami. A tak se až v 81. minutě prosadil Didek, který nastoupil do druhého poločasu po zranění a byl hodně při chuti, hosté si s ním nevěděli rady – 4:1.

 

Na 2:4 vzápětí korigoval po rohovém kopu Štěpánek a Roudné tak ukázalo domácím, co to znamená být efektivní. Pak ale prolomil smůlu Pacholík, utekl soupeřům, pohrál si s obranou i brankářem Korandou a krásnou brankou dal výsledku definitivní podobu – 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): „Myslím, že jsme celý první poločas byli herně lepší a rychlejší, fotbalovější. Na 2:0 jsme nezvýšili my, ale hosté, hezčí vlastňák jsem už dlouho neviděl (úsměv). Druhý poločas bych nazval festivalem zahozených šancí. Troufnu si říct, že jsme měli patnáct opravdu gólových šancí. A nedařilo se je proměňovat, dva vstřelené góly je hodně málo. Vrchní palič byl Pacholík, na toho jinak nemá v této soutěži nikdo, ten až se naučí proměňovat aspoň padesát procent šancí… Chvílemi to vypadalo jako báčko, Roudné jsme přejeli na plné čáře. Výsledek je zasloužený a pro hosty ještě milosrdný. Mančaft hrál super, nevím, koho zvolit do sestavy kola. Do šancí se dostával Pacholík, výborně hrál po trestu Bednář, Didek byl po zranění v útoku hodně aktivní, napadal, dal branku, Jaroš na stoperu neudělal žádnou chybu, skvěle pro mančaft pracoval Nebeský...“




Sestavy



TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - A. Trejbal [-] , M. Svobodný [-] (60. M. Štěpánek [-] ) , J. Vopelka [-] (83. X. Vu [-] ) , S. Kubeš [-] , F. Vávra [-] , F. Budín [-] , M. Lerch [-] , M. Strapáč [-] , V. Vacek [-] , J. Stegbauer [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Miroslav - KOMZÁK Zdeněk, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2017 20:07
Penaltu udělal pan Jaroš a ne pan Blažek :-(