J. Příhoda 53. (p.)
M. Havelec 63.
2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:15

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká rezerva vybojovala na Čtyráku čtvrtou výhru v sezóně


Branky


53. J. Příhoda (p.) , 63. M. Havelec
0

Čtyři Dvory nezvládly roli papírového favorita a podlehly mladému týmu z Jindřichova Hradce. Ten tak vypálil rybník všem našim tipérům, kdy všichni čekali domácí výhru. V první půli ještě branky nepadaly, zato ve druhé se s nimi roztrhl pytel. Domácí dvakrát vyrovnali, ale na druhou trefu Lubomíra Králíčka už odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líný fotbal

Od úvodu bylo jasné, že se nebude hrát zápas v žádném závratném tempu. Domácí ovšem byli v úvodu o něco aktivnější a dostali hosty pod jakýsi tlak, vytvářeli si pološance, ale žádnou opravdovou gólovku, zůstávalo spíše u náznaků. Hradecká rezerva se rozkoukala a začala být nebezpečně. V prvním poločase měla k brance blízko třikrát, jenomže Votava, Beneš ani Horák si na Sobolíka nepřišli. A tak skončila první půle výsledkem 0:0.

Králíček skóroval přímo z rohu

Nástup do druhé půle se hostům povedl a Horákem se dostali do vedení 1:0. Beneš navedl míč středem hřiště, průnikovou přihrávkou do vápna oslovil svého spoluhráče a ten se prosadil střelou mezi nohy brankáře Sobolíka – 0:1. Vzápětí domácí srovnali ze dle hostujícího celku sporné penalty, když po křížení protihráčů ve vápně útočící hráč ani nespadl, dohrál situaci a až poté se ozval penaltový hvizd. Příhoda je penaltová jistota a proměnil i proti Rešlovi – 1:1.

 

Za šest minut v 59. minutě šli znovu do vedení Jindřichohradečtí. Králíček uspěl křížnou střelou zpoza z vápna – 1:2. Ale divoká pasáž zápasu pokračovala. Domácí totiž uspěli po rohovém kopu, jej samotný ještě Hradečáci odvrátili, ale následný centr od lajny si našel ve vápně Havelec a domácí kapitán hlavičkou srovnal na 2:2.

 

V 73. minutě se zrodila rozhodující situace zápasu, když padla kuriózní branka. Králíček se vydal zahrávat rohový kop a zakroutil ho přímo do brány, když domácí zaváhali při hlídání první tyče - 3:2. Od této chvíle domácí rezignovali a zbytek zápasu prochodili, hosté už jen drželi míč a pohlídali si výsledek.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér):

TJ Jiskra Domažlice
Jan Beneš (trenér, kapitán): "Ve velkém vedru se hrál takový líný fotbal, chyběl tomu pohyb. My si připravili taktiku po získání balónu míč přidržet a vypracovat si pozici pro co nejlepší přechodovou fázi. Dostali jsme se výhrou před Bystřici a na bod od Roudného. Ale nijak tabulku sledujeme, udržení soutěže pro nás není primární cíl, máme mladý kádr a nebudeme do toho nijak dupat, třeba doplňováním z áčka, abychom v soutěži zůstali. Dohrajeme to po svém a neplánujeme žádné záchranářské vysoké boje. Nejlepším hráčem zápasu byl střelec dvou branek střední záložník Králíček a stoperská dvojice Šmíd - Chyška."



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Rachač [-] (46. L. Nečekal [-] ) , M. Havelec [-] , P. Janeček [-] , T. Pecha [-] , D. Svoboda [-] , P. Váňa [-] (75. F. Leiš [-] ) , J. Příhoda [-] , V. Slepička [-] (63. M. Matušek [-] ) , V. Tlachač [-] , P. Raab [-]


ŽK: 20. P. Raab , 49. V. Slepička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Luboš - BRYCH Jiří, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.