Tip experta na 19. kolo OP ČB: Vlastimil Bašta si nemyslí, že Hodějovice o víkendu zaberou

0

Útočník Vlastimil Bašta se chystá se svou Horní Stropnicí na derby s Olešnicí. "Olešnici trápí marodka, což se muže projevit na výkonu. Věřím, že se bude hrát pohledný zápas, který skončí remízou," vyhlíží utkání. Bašta okomentoval i další zápasy následujícího víkendu. Bude si počínat lépe, než naši tipéři z předchozích kol?

Čtyři Dvory B – Hluboká B / tip: 2

Velmi zajímavý zápas. „Čtyrák“ je doma velmi silný. Hluboká je na jaře zatím bez prohry a předvádí atraktivní fotbal. Věřím, že Hluboká bude pokračovat ve své sérii a porazí Čtyrák.

 

Rudolfov B – Jankov/Dubné / tip: 1

Dubné je na jaře rozjeté, střílí hodně gólů a dokáže hrát i hezký fotbal. Rudolfovu se nedaří střelecky, ale potřebuje bodovat, aby se ještě víc odtrhnul od posledních příček. V zápase padne hodně branek. A věřím, že Rudolfov bude brát všechny body.

 

Hrdějovice B – Loko ČB B / tip: 1

Hrdějovice na jaře celkem bodují a pomalu se vzdalují sestupovým příčkám. Lokotka se snaží hrát rychlý kombinační fotbal. Dostává se do šancí, ale ty nedokáže proměňovat. V tomto zápase nepadne moc gólů a vyhrají domácí.

 

Hodějovice – Borek / tip: 2

Hodějovice toho na jaře moc nepředvedly. Borku se sice na hřištích soupeře teď moc nedaří, ale věřím, že proti Hodějovicím to protrhne a bude brát všechny tři body. Jediná překážka pro hráče Borku by mohlo být ne příliš kvalitní hřiště.

 

H. Stropnice – Olešnice / tip: 0

Derby bývají vždy nevyzpytatelná, bývají to jedny z nejvyhrocenějších zápasů. H. Stropnice je po posledních sezonách, ve kterých se bála o sestup, v klidu, což se promítá i ve výsledcích. Olešnici trápí marodka, což se muže projevit na výkonu. Věřím, že se bude hrát pohledný zápas, který skončí remízou.

 

Mladé – Chrášťany / tip: 1

Mladé na jaře předvádí jeden z nejhezčích fotbalů v okrese. O čemž svědčí porážka Olešnice. Zato Chrášťany tak jak skončily na podzim, v tom pokračují na jaře. Chrášťany sice hrají proti silným týmům ze zajištěné obrany, ale góly dostávají. Proto Mladé nebude mít potíže a vyhraje.


Nová Ves – Nové Hrady / tip: 1

 

Nová Ves už několik sezon podává stabilní výkony. Hrady se poměrně v klidu pohybují ve středu tabulky a vyhýbají se tak sestupu. Domácí se budou chtít tabulkou dostat na lepší příčky, na které byli poslední sezony zvyklí, a bez problému vyhrají.

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Michal Hanzal (útočník Sokolu Olešnice): 6 z 8 správně

18. kolo: Marek Hučík (trenér Borku): 4 ze 7 správně


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou