Preview sezóny 2017/2018 Poutník liga

0

Začátek soutěže se už pomalu blíží. První kolo je naplánováno na 12.-13. srpna, tedy už za 3 týdny a s blížícím se začátkem soutěže jsem si připravil novinku, kterou pokud někdo další neokouká, tak se objeví pouze v naší soutěži.

Zdravím všechny hráče, funkcionáře a fanoušky fotbalu, především ale Poutník ligy. Té zbývají pouze tři týdny do zahájení sezóny 2017/2018. Znovu budeme mít před sebou 26 kol, ve kterých se všeobecně znovu očekávají nejen gólové přestřelky (v té loňské padlo v Poutník lize celkem 828 gólů ve 182 zápasech, tedy 4,5 gólu na zápas), ale hlavně vyrovnané a napínavé bitvy, kdy si žádný z týmů nedaruje nic zadarmo (tedy až na pár výjimek) a o záchranu i o umístění na špičce tabulky se bude bojovat do posledního kola, stejně jako tomu bylo v posledních dvou ročnících. Ještě než soutěž začne, připravil jsem si pro vás průvodce následující sezónou. Ten spočívá v tom, že pro každý ze čtrnácti týmů Poutník ligy budu postupně zveřejňovat jednotlivé články, ve kterých se budu nezaujatým pohledem redaktora soutěže a fanouška fotbalu věnovat postupně všem celkům, které v nejvyšší okresní fotbalové soutěži na Pelhřimovsku vyběhnou na trávník. Chybět tedy nebude krátká analýza týmu, rozpis zápasů, ale i tip redaktora na celkové umístění v soutěži. Než tady začnu články zveřejňovat, rád bych upozornil všechny urážnivé a vztahovačné lidi, kterým to přesto nedá a moje články si budou číst, že jde hlavně o to se pobavit. Je mi jasné, že některým se skutečně nemusí líbit, že jejich klub budu tipovat na poslední, nebo předposlední místo v tabulce, ale všichni zkrátka nemůžou skončit na prvním místě, nejsme v mateřské školce, a vždycky někdo musí být ten poslední. Berte to tedy hlavně jako srandu. Osobně rozhodně uvítám, když mi na e-mail lukas.novotny@fotbalunas.cz pošlete vy svůj tip, jak si myslíte, že soutěž nakonec dopadne a já ho zveřejním. Přiložit můžete klidně i  krátký text ke každému týmu, proč právě tento tým skončí na tomto místě. Pevně věřím, že tahle novinka vzbudí ohlas a bude se líbit.


Autor: Lukáš Novotný


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou