Tip experta na výsledky 18. kola: Trenér Borku Marek Hučík

0

Jeho tým je na deváté příčce tabulky, ale Hučík vidí, že kvalita výkonů mužstva jde v porovnáním s podzimem nahoru. I proto tipuje v 18. kole výhru Borku nad druhou Stropnicí, a k tomu mimo jiné dvě vysoké domácí vítězství a jen jednu výhru hostů…

1) Hluboká B - Nové Hrady / tip: 1

Ačkoli Nové Hrady dokáží jako nováček odehrát vyrovnané utkání s jakýmkoli soupeřem v této třídě, což již několikrát dokázali, v tomto případě očekávám jednoznačný průběh utkání ve prospěch domácích. Domácí A-tým hraje až v neděli, takže mohou mít k dispozici pendly, kteří se mají rozehrávat se záložním týmem. A také vyloučení dvou hráčů z Nových Hradů z minulého kola tomuto vývoji nahrává. Můj tip na výsledek 5:1

 

2) Chrášťany - Nová Ves / tip: 2

Chrášťany až s hrozivě nízkým počtem bodů dokáží na svém hřišti potrápit i silné soupeře. Navíc jejich doposud jediná výhra v této soutěži byla na podzim právě v Nové Vsi. Chrášťanům budou ale chybět tři vyloučení hráči z minulého kola a navíc Nová Ves již dvakráte za sebou nebodovala, takže její cíl je jasný. Očekávám urputnou bitvu s výsledkem 1:3

 

3) Olešnice – Mladé / tip: 1

Tady se utkají dva týmy z čela tabulky, ale Mládské trápila marodka a na rozjetou Olešnici navíc v domácím prostředí stačit nebudou. Vzhledem k tomu, že Mladé disponuje asi nejlépe sehranou obranou v tomto ročníku (obdrželi nejméně branek) a proti nim nastoupí tým s nejvíce vstřelenými brankami, očekávám převahu domácích, ale bez výraznějšího skóre. Tip na výsledek 2:0.

 

4) Borek – Horní Stropnice / tip: 1

Domácí jako nováček v soutěži přivítá druhý tým tabulky. Rozdíl šestnácti bodů ale vymaže domácí prostředí a povinnost domácích doma bodovat. Naše výkony šly na jaře nahoru, a proto očekávám vítězství Borku. 2:1.

 

5) Jankov/Dubné - Hrdějovice B / tip: 0

Dubné předvádí standardně dobrý fotbal, ale Hrdějovice by potřebovaly bodovat. Jejich A-týmy hrají den předem, což bude výhoda spíše pro Hrdějovické, které trápí marodka a potýkají se s nedostatkem hráčů. Tým Dubného má kvalitní sestavu zkušených hráčů a uvidíme, jak se poperou se sestavou hostí doplněnou o hráče z A-týmu. Můj tip 2:2.

 

6) Čtyři Dvory B - Rudolfov B / tip: 1

Domácí v minulém kole předvedli, jak rozdílný fotbal dokážou zahrát. Pokud udrží formu z druhého poločasu minulého utkání, měl by být průběh jednoznačný. Na druhou stranu Rudolfov již potřebuje nutně bodovat a to i bez ohledu na čtvrteční dohrávku s Hrdějovicemi, takže se pokusí v zápase odvézt maximum. Obou týmům jejich A-týmy hrají ve stejný den, tak je otázkou, zda se na hřišti objeví nějaká posila. Pokud však hosté nevyužijí alespoň hráčů ze širšího kádru A-týmu, tipuji jednoznačný výsledek 5:0.

 

7) Lokomotoviva ČB B - Nové Hodějovice / tip: 1

V tomto utkání potřebují zachraňující se hosté maximálně bodovat, ale i vzhledem k tomu, že A-tým Lokomotivy hraje dopoledne předcházející den, v tomto zápase se jim to nepovede. Očekávám útočný fotbal s výsledkem 4:2 pro domácí.

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Michal Hanzal (útočník Sokolu Olešnice): 6 z 8 správně


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou