Ondřej Maxa převálcoval ostatní soupeře, dorazilo přes 1200 hlasů!

0

Tým Jankov/Dubné sice body o víkendu neslavil, ale chuť si teď trochu spraví jeho záložník Ondřej Maxa! Ten nasbíral většinu hlasů, Moudrý a Bahenský skončili s velkým odstupem za ním....

1. Ondřej Maxa (Jankov/Dubné) - 62% hlasů

Jistota na středu hřiště, hráč, který nic nevypustí a jako lev bojoval i v kvalitním utkání proti Hluboké. Na body to sice nakonec nestačilo, ale na výhru v anketě ano! Hlubocké béčko i díky výkonu gólmana Hrtuse, který byl také v nabídce sestavy kola, vyhrálo ve 21. kole 1:0, Maxova přítomnost ale byla v záloze znát a přispěl k dobré úrovni zápasu. 

 

2. Vojtěch Moudrý (SK Mladé) 

V zápase s Novou Vsí sice střídal, ale vstřelil důležitý druhý gól. Mladé má tradičně silnou podporu při hlasování, ale tentokrát to na nejvyšší metu nestačilo...

 

3. Bohumír Bahenský (Olešnice)

Na kraji zálohy běžně nenastupuje, ale výkonem, který na tomto postu Bahenský předvedl proti Hrdějovicím, nasadil brouka do hlavy trenérovi Havlovi. Odehrál zde totiž výborný zápas, bude Bahenský na kraji i příště?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou