EXPERT TIP - 21.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 1.4.2017

1

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Denis Postler

Expert tipu se pro toto kolo ujal Denis Postler, zkušený redaktor, který ve třetí lize píše články pro oficiální webové stránky Slavoje Vyšehrad. S fotbalem má dlouholeté zkušenosti, ve třetí lize působí dlouhou dobu, mimo Vyšehradu (včetně loňské druhé ligy) měl na starosti třeba také střížkovské Bohemians.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Olympia v čele s Karlem Pitákem si jde sebevědomě za svým cílem, kterým je postup do FNL. Má silný nejen kádr hráčů, ale i široký realizační tým. Benátky se sice oproti podzimu znatelně zlepšily, ale v Kuklenách to na body stačit nebude.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Pro Vyšehrad ideální příležitost napravit porážku v jarní premiéře s Převýšovem i debakl v Hradci Králové po mizerném výkonu. Doma teď připraví poslednímu Hořovicku jeho desátou porážku za sebou, střelecky by se mohl prosadit Kostorek.

Tip experta: 0 55 - 40 - 5 %
Komentář experta:

Převýšov je zatím stoprocentní, ale čekají ho tři velmi těžká utkání během pouhých šesti dní, a to mohou mít hráči podvědomě v hlavách. Králův Dvůr může směle letos pomýšlet na boj o prvenství v soutěži a z Převýšova si odveze dva body.

Tip experta: 1 40 - 15 - 45 %
Komentář experta:

Táborsko B po změně trenéra vyhrálo zatím nad posledním Hořovickem, tentokrát ale zvládne i jihočeské derby a zaskočí Písek. V boji záchranu to budou cenné body, protože všichni věří, že po dlouhé době z ČFL letos sestoupí jen dva týmy.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Štěchovice jsou zatím nejpříjemnějším překvapením jara, páté v tabulce ČFL dosud nebyly. Před týdnem v Písku smazal v Písku vedení domácích 3:0 a nakonec urval 2 body, to je mimořádný počin i další povzbuzení. S tápajícím Litoměřickem si doma poradí.

Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
Komentář experta:

Jirny mají ještě v paměti loňský červen, kdy právě v benešovské derniéře sezony oslavily svůj triumf v ČFL. Tentokrát přijedou s motivací odčinit pětibrankový domácí výprask od Loko Vltavín a z Benešova si znovu odvezou 3 body.

Tip experta: 0 60 - 30 - 10 %
Komentář experta:

Rozjetý Tachov na jaře zatím neztratil ani bod a v tabulce už je čtvrtý. Teď ho ale čeká v Praze-Holešovicích první ztráta – zápas na ostří nože skončí remízou, na penalty vyhrají domácí.

Tip experta: 0 60 - 30 - 10 %
Komentář experta:

Těžká volba, oba soupeře čeká nejspíš už třetí jarní penaltový rozstřel. V Litoměřicích a doma s Jirny ho Dobrovice zvládla, teď si ale odveze dva body Chrudim.

Tip experta: 0 60 - 30 - 10 %
Komentář experta:

Oba týmy se na jaře jen velmi pomalu a ztuha rozjíždějí, a tak se asi nedá čekat oboustranně kreativní a ofenzivní fotbal, ale spíš remíza a penaltový rozstřel pro domácí Jiskru.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vladislav Fiala 7
2. Jakub Peterek 6
3. Michal Kunc 6
4. Jan Laluch 6
5. Pavel Chmelík 6
6. Petr Munduch 6
7. Jan Matas 6
8. Štefan Valigurský 6
9. Matej Kuncendorfer 6
10. Libor Hájek 5
11. Tomáš Holata 5
12. Filip Turbák 5
13. Jaroslav Černý 4
14. Lubomír Štus 4
15. Daniel Schuster 4
16. Tomáš Kadeřábek 4
17. Rudolf Blažek 4
18. Libor Pala 3
19. Michal Špírek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2017 00:08
Pane Kunc, uhodl jsem tipy u 6 zápasů nikoliv 5. Prosím o opravu