NEJ VÍKENDU: To tu ještě nebylo! V 19. minutě vedli 5:0, nakonec prohráli 5:6!

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

17:0 - FK Český Lev Neštěmice B - MSK Trmice B, 19.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor

 

VENKU

0:16 - TJ Lokomotiva Hradec Králové B - FC Slavia Hradec Králové C, 16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A

 

STŘELEC VÍKENDU -  7 BRANEK V ZÁPASE

Marcel Zelený byl střeleckým králem republiky díky sedmi přesným zásahům. Při výhře Lažiští nad Horní Vltavicí (15:2).

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 750 diváků - SK Kladno - SK Hřebeč, 24.kolo, Divize B

Kladno by rádo zaútočilo na divizní titul, na Chomutov ztrácí šest bodů. S Hřebčí si poradilo v poměru 2:0, ze zápasu máme fotogalerii.

 

OBRAT VÍKENDU - Z 0:5 NA 6:5

FC Libotov - TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou, 24.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor - Tak tohle se jen tak nevidí. Bohuslavice zažily v Libotově totální kolaps. Vše pro ně přitom začalo růžově, do domácí sítě sázeli hosté jeden gól za druhým a v 19. minutě zvýšili už na 5:0! Pak se ale Libotov probral a brankou ze 74. minuty nakonec dokonal obrat na 6:5.

 

7:6 - TJ Sokol Babylon - TJ Tatran Chodov B, 14.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. B - Babylonu nestačilo poločasové vedení, hosté srovnali ve druhém poločase na 6:6. Domácí ale zachránila proměněná penalta v závěru utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou