M. Radouš 85. (vl.)
B. Dordevič 88.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudim se v Dobrovici držela, během posledních minut ale dvakrát inkasovala


Branky


85. M. Radouš (vl.) , 88. B. Dordevič
0

Oproti ostatním zápasům se v Dobrovici odehrávalo utkání s minimem šancí. To nejpodstatnější bylo k vidění v posledních deseti minutách, kdy nejdříve Mrázka nechtěně překonal spoluhráč Drahoš z dvaceti metrů a poté z brejku rozhodl o vítězi střídající Dordevič.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se spíše trápily

První střelecké zakončení měl na svědomí Krčál, jeho střela ze vzduchu byla dosti nepřesná. Mrázek si musel dávat pozor při centru Tvarohy, jelikož se balon snesl po větru. Překvapit se pokusili hosté Havránka z trestného kopu, ale se signálem překvapili zřejmě i sami sebe a balon spíše pouze odevzdali. I když během dopoledne na stadionech padlo více než pět gólů na zápas, zde se na gól marně čekalo celý první poločas. Nezměnila na tom nic ani akce Bernáta z 38. minuty, kdy se domácí hráč nenechal odstavit od balonu a tvrdou střelu z dvanácti metrů napálil přímo do Mrázka.

Drahoš nechtěně překonal Mrázka

Ve druhém poločase si Kopecký všiml nabíhajícího Řezníka, ale střílený centr dokázala obrana domácích odvrátit. Po šedesáti minutách hry nasadil Volf jesličky Mastíkovi, vyměnil si balon s Golovkem a ve vápně byl sražen Drahošem, nicméně rozhodčí tento souboj posoudil jako regulérní a pokračovalo se dále ve hře. Chrudimští se snažili ohrozit Havránka, ale zkušený gólman domácích pozorně sledoval hru. To nejpodstatnější čekalo na diváky v posledních deseti minutách. V 82. minutě propadla dobrovická obrana a Kesner vyrazil sám na bránu, ve vápně byl dostižen obráncem a po drobném souboji se dostal na zem, penaltu rozhodčí nenařídil a tak mohli hosté možná litovat, že nerozehrál na osamoceného Dostálka, který by zakončoval do prázdné brány. Po třech minutách šli do vedení domácí, Golovkův únik vyústil v centr do vápna na Volfa, před kterým zasáhl Petr Drahoš a nepovedeným obraný zákrokem nechtěně překonal z dvaceti metrů svého gólmana pohledným obloučkem – 1:0. Otevřené obrany využila Dobrovice dvě minuty před koncem hrací doby, Mrázek musel opustit vápno a pokusit se zabránit v průniku Bobanu Dordevičovi, jenže domácí žolík se mu vyhnul a poslal balon do opuštěné brány – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Chrudim je tradičním účastníkem ČFL a vždy hraje v horních patrech tabulky. Čekalo nás těžké utkání, které se zlomilo v závěru, jinak bylo vyrovnané. Před rozhodujícím gólem jsme dostali hostujícího stopera pod tlak a malou domů přehodil brankáře, byl z toho vlastní gól. Hosté se pak snažili o vyvinutí tlaku a my udeřili z brejku, kdy brankář vyběhl až k polovině hřiště, náš útočník udělal kličku a trefil prázdnou bránu. Tím jsme si výhru pojistili. Chválím celý tým, výborně zachytal Havránek a vepředu zahrál dobře Marek Volf."




Sestavy


FK Dobrovice
J. Havránek [-] - P. Lukáš [-] , M. Routek [-] , J. Novák [-] - P. Bernát [-] (69. M. Vajgl [-] ) , C. Golovko [-] (86. D. Zikmunda [-] ) , J. Eliáš [-] (73. T. Osvald [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] - M. Strnad [-] (78. B. Dordevič [-] ) , M. Volf [-] (90. L. Fialka [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] , L. Kopecký [-] , M. Radouš [-] , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , O. Hauf [-] (62. T. Dostálek [-] ) , D. Vodrážka [-] , J. Krčál [-]

Počet diváků: 210. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - KOUBA Štěpán, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.