T. Labík 8. (p.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 10:15

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov dokázal vyhrát na domácí půdě po dlouhé době, Králův Dvůr porazil na penalty


Branky


8. T. Labík (p.) - 77. P. Eliáš
0

Souboj dvou kvalitních týmů se odehrál v Převýšově. Domácí se dostali do vedení během prvních minut, ale vedení udrželi pouze do 77. minuty, kdy za Cábelíky vyrovnal Eliáš. Druhý bod zůstal po vyhraných penaltách v Převýšově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltu proměnil Tomáš Labík

Vstříc své cestě za domácí výhrou vykročil Převýšov razantně a hned v osmé minutě měl k dispozici penaltu. Tu s přehledem proměnil Tomáš Labík a určil vedoucí tým – 1:0. Ačkoliv se hosté snažili, trpěli na nepřesnosti. Hlavičkový pokus jednoho z domácích hráčů zamířil ve dvacáté minutě nad bránu Krčka. Odehrával se vyrovnaný souboj na půli hřiště a minutu před koncem poločasu se mohli radovat hosté, jenže Šlapák se prosadil z ofsajdového postavení a místo vstřeleného gólu si připsal žlutou kartu za protesty.

Hosté stihli vyrovnat

Hned na začátku druhého poločasu nastřelili Cábelíci tyč a předznamenali svou cestu za vyrovnáním. Tu dokonali v 77. minutě, Petr Eliáš dobře zpracoval přihrávku a střelou zpoza vápna překonal Petra – 1:1. Ve zbytku hrací doby k vidění místo gólů pouze žluté karty.

Dva nepřesné pokusy hostí a druhý bod pro Převýšov

Penaltový souboj započali hosté a v první sérii se prosadili Balšánek i domácí Špidlen. I ve druhé sérii byli úspěšní oba střelci, za hosty Hell, za domácí Věchet. Také třetí série nabídla dva góly, když se prosadili Šlapák s Bastinem. Drobné rozuzlení nabídla čtvrtá série, kdy Petr vychytal Šilhavého a Kraják úspěšným pokusem poslal domácí do vedení. V páté sérii už se kopala jen jedna penalta, Soldát trefil pouze brankovou konstrukci. Druhý bod si připsal Převýšov



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Hrálo se velmi bojovné a vyrovnané utkání s milionem šancí na obou stranách. Nám se podařilo dostat do vedení z pokutového kopu. Hosté vyrovnali ve druhém poločase z ojedinělé šance. Myslím, že zápasu remíza sluší, v závěrečném rozstřelu jsme tentokrát měli více štěstí my. Zápas se povedl obránci Lukáši Vyšehradovi."




Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - T. Sedláček [-] , J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Jarkovský [-] , V. Karal [-] (32. P. Veselka [-] ) - J. Věchet [-] , L. Kraják [-] , T. Labík [-] - J. Labík [-] (80. P. Novák [-] ) , R. Korba [-] (64. T. Bastin [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , M. Hell [-] , K. Soldát [-] - M. Procházka [-] (55. A. Hájek [-] ) , J. Balšánek [-] , D. Kilián [-] , J. Ježdík [-] (72. D. Zelenka [-] ) , M. Kraus [-] (70. J. Bouček [-] ) , P. Eliáš [-] - M. Šlapák [-] -

ŽK: 86. P. Veselka - 40. M. Šlapák , 54. M. Procházka , 80. A. Hájek , 88. T. Šilhavý .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Němec Václav - PRŮCHA Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.