Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další gólové hody v zápase Vltavínu, ale s opačným výsledkem. Tachov navázal na předešlé zápasy


Branky


0

Lokáda minulý týden dokázala překvapit Jirny, ale stejným výsledkem podlehla v domácím zápase Tachovu. Rozjetý západočeský tým sice prohrával o dva góly, do poločasu vyrovnal a ve druhém poločase třemi dalšími góly pohřbil naděje domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov vyrovnal během prvního poločasu

Zpočátku byl o dost aktivnější domácí výběr trenéra Frýdka, první velkou akci měl na svědomí Šípek, když operoval s balonem v blízkosti pokutového území a vystřelil těsně mimo bránu. Slušnou šanci si připsal po dvanácti minutách hry Kyndl, střelu ze střední vzdálenosti vyrazil Pávek na břevno. Předzvěst prvního gólu v síti Turka byla při zakončení Vokouna, když Turek na poslední chvíli vyrazil balon do zámezí. Právě po rohovém kopu se Vltavín prosadil, na nadýchaný centr si naskočil Jiří Vokoun a na druhý pokus se dočkal vstřeleného gólu – 1:0. Po chvilce hry domácí zvýšili, prudký centr zakončil Elvis Sukisa Mashike s velkou přesností a naplnil svou normu alespoň jednoho vstřeleného gólu na zápas – 2:0. Hosté odpověděli kontaktním gólem bleskově, po rychlé akci středem hřiště snížil František Dvořák – 2:1. Domácí mohli naopak bleskově opět odskočit, bohužel pro domácí výběr Mashike promáchl při zakončení. Právě zahraniční akvizice Vltavínu měla další šanci po půl hodině hry, Turkův vyražený balon zakončil dělovkou, která hostujícího gólmana řádně protáhla. Pět minut před koncem poločasu hosté vyrovnali, domácí obránci nezachytili protiútok soupeře a Petr Došlý dostal velký prostor k přesnému zakončení – 2:2.

Další tři góly v síti Pávka

Po deseti minutách druhého poločasu si oba týmy připsaly velké šance. Domácí Mashike se trefil z odmávaného ofsajdu, naopak Pávek musel bravurně vyrazit Kropáčkovu střelu. Definitivního otočení skóre se hosté dočkali zhruba po šedesáti minutách hry, centrovaný balon propadl na malé vápno a stoper Martin Knakal si připsal první přesný zásah v sezoně – 2:3. Chvíli po rozehrání se vedení Tachova zvýšilo, po rohovém kopu rozesmutnil Jan Matas hlavičkou všechny domácí fanoušky – 2:4. Definitivně srazil domácí hráče Tomáš Hájovský, když osamocený hlavičkoval mezi tři tyče – 2:5. Vltavín se pokusil alespoň snížit svou prohru, velmi pohlednou akci zakončil David Pozníček na přední tyč – 3:5



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Začali jsme výborně, tlakem, z kterého jsme ale nic nevytěžili, za to soupeř z prvního průniku k vápnu nastřelil břevno. Pak jsme ale dle mě zaslouženě šli do vedení 2:0, škoda, že se ze šancí nepodařilo ještě zvýšit a rozhodnout zápas. Místo toho jsme po chybách inkasovali a Tachov vyrovnal. Ve druhé půli hosté měli tři rohy, z toho padly tři góly. Nemůžeme se nám stát, že hráči neví, koho si hlídat, ale musím uznat, že soupeř si to zasloužil, ve druhé půli jsme přestali hrát a Tachov toho využil. Srazily nás góly po standardkách a už nebyla síla na obrat. Za stavu 2:0 jsme měli víc držet balón a vyvarovat se zbytečných chyb uprostřed hřiště a ztrát míče."

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Do zápasu jsme nevstoupili dobře, soupeř má velmi kvalitní tým, vysoké hráče, musím je pochválit. Dostali jsme dva góly ze standardek, na které jsme se speciálně připravovali, což byla chyba. Ale naštěstí jsme rychle snížili na 1:2 a to podle mě rozhodlo zápas. Prvních dvacet minut jsme měli moc velký respekt, byla tam z naší strany nervozita, kluci se Vltavínu trochu báli. Pak se ale hra srovnala a nakonec jsme zaslouženě vyhráli. Ve druhé jsme šli do vedení a mohli z brejků ještě nějaký gól přidat, ale s výsledkem jsme moc spokojení a dát pět gólů venku, to musím před kluky smeknout. Zahráli jsme dobře jako tým, ale výkony do sestavy kola se prezentovali oba naši stopeři Knakal s Hájovským, kteří se prosadili i gólově."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , . Mashike [-] , J. Vokoun [-] (80. P. Pejša [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , J. Růžička [-] (70. R. Macháč [-] ) , M. Macháček [-] (60. V. Valíček [-] ) , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (71. C. Maione [-] )

FK Tachov
J. Turek [-] - P. Došlý [-] , T. Hájovský [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] (90. I. Butnaru [-] ) , R. Kropáček [-] (65. P. Vyleta [-] ) , M. Hoffmann [-] (90. D. Tříska [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Mlynařík [-] (80. M. Folejtar [-] )

ŽK: 41. J. Vokoun - 18. R. Kropáček , 63. M. Knakal , 78. M. Kyndl .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.