Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

6.0

Jídlo

3.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

6.0

FOTO, VIDEO: Vedení Hořovicku dlouho nevydrželo, Vyšehrad během chvíle vyrovnal a poté si došel pro výhru


Branky


0

Vysokou prohru na půdě Olympie měli Šemíci možnost napravit v zápase s Hořovickem. Proti týmu z opačných konců tabulky to nebyl jednoduchý zápas. Hostující hráči se dostali do vedení, ale neudrželi ho. Vyšehrad zabral včas a dokázal zápas otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovicko vedlo pouhých 96 vteřin

Úvodních dvacet minut bylo překvapivě v režii Hořovicka, které nepustilo domácí tým do šance a samo šlo do vedení. Sice nejprve Jan Bežó dorážel po trestném kopu z ofsajdu, poté o minutu později ve spolupráci s Haškem dokázal překonat Procházku – 0:1. Trvalo jen 96 vteřin a stav byl srovnán. Ježdík si v rohu hřiště vyměnil dvakrát míč s Drobílkem, odcentroval na vápno a odsud odražený balon Tomáš Nosek napálil bez otálení po zemi k tyči – 1:1. Otočit vedení na svou stranu se domácí Heřman z Volešákem snažili marně. Naopak Hořovicko si ve 43. minutě vytvořilo velkou šanci, Haškovu tutovou střelu vyrazil Procházka ke Krůtovi, ale jeho zakončení se štěstím vyrazil obranným zákrokem Hendrych na tyč. Hosté nedali a tak se vedení ujal Vyšehrad, když se po centru vřítil do vápna Oldřich Kostorek, využil spolupráce s Doležalem a těsně před koncem poločasu určil jeho výsledek – 2:1.

Hosté se nevzdali, ale inkasovali rozhodující gól

I druhý poločas byl zpočátku spíše v režii Hořovicka. V 64. minutě napálil Aubrecht po rohovém kopu Matějku, který tak opět zaskočil za Procházku v tutové šanci. Dobré pozice po chvíli nevyužil ani Bežó střelou nad. Nejkrásnější akcí v zápase byla ta před třetím gólem domácích, Hendrych vystihl nepřesnou přihrávku soupeře, sám pak přihrál přesně na Matějku, jenž si třikrát vyměnil balon s Drobílkem a ten nádhernou zpětnou přihrávkou od zadní lajny našel nabíhajícího Jakuba Doležala, který střelou bez přípravy trefil prostor u vzdálenější tyče – 3:1. Hořovicko se pokusilo alespoň snížit, to se povedlo Pelikánovi v předposlední minutě, ale přihrávku od Nademlejnského zakončoval z ofsajdového postavení. Těsně před koncem zápasu ještě nastřelil Drobílek břevno.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): "Hráli jsme doma s o záchranu bojujícím Hořovickem. To se ale prezentovalo jako velice slušný celek, který nám dělal veliké problémy. A to hlavně v první půli, kdy bylo lepším týmem. V té jsme tahali za kratší konec, Hořovice nás napadaly a snažily se hrát. Byly důrazné a nepříjemné. A šly do vedení z brejkové situace, kdy se Hašek prosadil proti našemu stoperovi a brankáři takovým způsobem, že dával míč v podstatě do prázdné brány. Měli jsme štěstí, že jsme rychle na to po centru a odraženém balónu krásně trefeným halfvolejem Noska srovnali. S velkou klikou jsme pak ustáli obrovskou šanci Hořovicka a my vzápětí z brejku šli do vedení po akci Doležala s Kostorkem. Ve druhé půli jsme to byli my, kdo měl daleko více příležitostí ke vstřelení branky. A po krásné akci Drobílka s Doležalem jsme třetí gól dali. K herní pohodě měl ale náš výkon ještě velmi daleko. Zápas patřil pravému halvovi Doležalovi, který se po příšerném výkonu z minulého týdne oklepal, jeden gól udělal a druhý sám dal."

SK Hořovice
Pavel Aubrecht (trenér): "Smolné utkání, Vyšehradu jsme byli více jak vyrovnaným soupeřem, v některých fázích jsme byli lepší. První poločas byl z naší strany lepší než druhý, šli jsme do vedení, ale soupeř po chvíli srovnal. Těsně před poločasem jsme zaváhali při odkopu a prohrávali jsme. Měli jsme velkou snahu, bojovnost, ale limituje nás neproměňování šancí. Za stavu 1:2 jsme trefili hráče na brankové čáře, pak už jsme hráli otevřeně a domácí z brejkové situaci skórovali potřetí. Můžeme odcházet ze zápasu se vztyčenou hlavou, v prvním poločase jsme soupeře zaskočili aktivní hrou. Dali jsme tři branky, uznali nám jen jednu, při dalších byly mávány ofsajdy. Kluci tomu šli naproti, ale stále nám něco chybí k tomu, abychom zápas dovedli k bodovému zisku. Celé mužstvo zaslouží pochvalu. Po dlouhém zranění naskočil poprvé od začátku střední záložník Ondra Vrabec a předvedl velmi pěkný výkon."



Počet diváků: 165. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.