Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Na rychlý gól Matějky odpověděl dvěma zásahy Mužík, Domažlice dokázaly čtyřmi góly udolat Zápy


Branky


0

Po prohře v Benátkách nebyl trenér Mašek spokojen s výkonem svého mužstva a nespokojený bude zřejmě i po tomto. Zápy sice dokázaly jít do vedení již v deváté minutě, ale další góly přibývaly do sítě Straky. Dvěma góly vyrovnal a otočil během prvního poločasu domažlický kapitán Petr Mužík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva precizní góly kapitána

Hosté vyrazili do Domažlic s jasným cílem odčinit ztrátu v Benátkách a počátek zápasu se jim vydařil daleko lépe, v osmé minutě se prosadil Tomáš Matějka – 0:1. Bohužel pro hosty to byla zároveň i jedná úspěšná střela za celý zápas. Právě Matějka se provinil na hranici vápna faulem, který dokonale potrestal Petr Mužík, jehož oblouček v poklidu zamířil za záda Straky – 1:1. Chvíli poté si Petr Mužík připsal téměř totožnou trefu, po faulu Hakla rozehrával ze stejného místa za vápnem na druhé straně a vystřelil opět na bližší tyč, Straka byl opět bezmocný 2:1. Po zbytek poločasu se hrál na šance vyrovnaný zápas, oba gólmani ale měli veškeré pokusy ve své moci.

Risku hostí domácí využili

Druhý poločas se odehrával ve vysokém tempu a hra se přelévala ze strany na stranu. Větší šanci kryl Straka v 73. minutě, pumelici vyrazil do zámezí. Gól svým fanouškům nabídli domácí hráči až o chvíli později, na konci rychlého protiútoku stále Daniel Černý, který pronikl s balonem do vápna, obešel vyběhnuvšího Straku a pojistil vedení – 3:1. Chvíli poté přišel další úspěšný moment, obránci Záp nechali za zády Ondřeje Rumla, který uspěl tváří v tvář Strakovi – 4:1. Před pátým gólem pak Straka zachránil hosty v samém závěru zápasu.

VIDEOOHLASY



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Radek Kronďák (trenér): "Opět jsme prohrávali, opět jsme museli bojovat a výsledek se nám podařilo otočit na naši stranu. Ale s s předvedenou hrou moc spokojení nejsme, vázla nám kombinace. Musíme tak pracovat dál. Dvěma brankami z trestňáků se ukázal Mužík."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Vítězství domácích vypadá jednoznačně, ale samotný zápas byl docela vyrovnaný, nebyli jsme horším týmem. Šli jsme do vedení po krásné kombinační akci, pak ale Mužík dvakrát krásně trefil tresťnák do obou šibenic Strakovy brány. Tam se zápas otočil, ač Domažlice v podstatě jinou šanci v prvním poločase neměly, až na závary po rohových kopech. My naopak za stavu 2:1 měli tutovou šanci Matějky, který netrefil prázdnou bránu o deset centimetrů. Ve druhé půli jsme domácí zmáčkli a přehráli, ale v 75. minutě po naší standardní situaci šli domácí do brejku tří na jednoho, pro mě úplně nepochopitelně, kdy jsme vyklidili prostory, kde jsme měli být, a domácí utkání rozhodli. Jsme teď trochu pod dekou, dostáváme góly ze všeho, naopak sami se na gól hrozně nadřeme. Musíme se s tím poprat a dostat se z toho. Z našeho týmu zahrál dobře levý záložník Václav Svoboda."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - O. Ruml [-] , P. Průcha [-] (74. D. Boček [-] ) , P. Mužík [-] (84. D. Lešek [-] ) , P. Mráz [-] (60. M. Bauer [-] ) , D. Brožík [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Hrubý [-] , D. Černý [-] , M. Hejda [-] (69. D. Bezdička [-] ) , M. Braun [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , E. Liener [-] (28. P. Pavlík [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Putz [-] , M. Jelínek [-] , F. Hakl [-] (62. D. Veselý [-] ) , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , M. Pávek [-] (66. K. Hejný [-] ) , V. Vorasický [-]

ŽK: 45. P. Mužík , 59. M. Hejda , 75. M. Bauer - 19. P. Putz , 24. F. Hakl , 50. M. Novák .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, HOCK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.