Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:30

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Král střelců přidal další dvě trefy, Jirny srazily Benešov


0

Nečekanou domácí prohru odčinil jirenský výběr v Benešově. Domácí sice šli do vedení, ale ještě během prvního poločasu o něj přišly. Ve druhém poločase se dostali zpět do hry, ale druhý gól v zápase si připsal Melechovský a potvrdil výhru Jiren.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček Repáň dvakrát inkasoval

V úvodu zápasu měli hosté možnost ohrozit Repáně, nováčka v bráně Benešova, z přímého kopu, ale domácí gólman si s tečovaným pokusem poradil. Na únik Vandase si musel dávat pozor Khodulia. Po čtvrt hodině hry šli domácí do vedení, vůbec první střelu na brány využil Michal Kučaba, jehož střela z hranice velkého vápna zamířila za záda Čápa – 1:0. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, první velkou si připsaly i Jirny a Jiří Vondráček střelou pod břevno umazala náskok Benešova – 1:1. Nešikovný obraný zákrok jednoho z hráčů domácích nabídl hostům penaltu, tu s ledovým klidem proměnil Aleš Malechovský a otočil skóre zápasu – 1:2. Jirenská hra se postupně uklidnila a hosté se neúspěšně pokoušeli navýšit vedení.

Zubkov zahodil velkou šanci na vyrovnání

Toho se dočkaly až po osmi minutách druhého poločasu, kolmou přihrávku dostal Vladimír Pokorný a dokázal překonat Repáně i z většího úhlu – 1:3. Ačkoliv hosté měli k dispozici další útoky, domácím se podařilo vstřelit kontaktní gól. Zhruba v polovině druhého poločasu se bombou z hranice vápna prosadil benešovský David Skopec – 2:3. Mírného tlaku využil Benešov pouze ke střele Zákostelského, tu Čáp s velkou jistotou lapil. Definitivní pojistka ze strany Jiren pak přišla chvíli před koncem, do otevřené obrany přilétl dlouhý centr, balonu se ujal Aleš Melechovský a tváří v tvář gólmanovi uspěl – 2:4. Mrzet tak domácí hráče mohla akce Zubkova, který těsně před inkasovaným gólem zahodil velkou šanci na vyrovnání.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "V Benešově jsme si konečně zahráli na pěkném hřišti. Od začátku jsme drželi více balón, Benešov hrál dobře, ale spíše jen na vlastní polovině. Přesto jsme prohrávali. Trpělivou hrou jsme ale srovnali, pak nás poslal do vedení Melda. Benešov měl na začátku druhé půle dvě veliké šance, které ale neproměnil, Pokorný tak zvýšil vedení a už to vypadalo, že to v poklidu dohrajeme. Ale domácí mají skvělého útočníka Zubkova, který nás hodně zlobil, dokáže si vzít míč a obejít hráče. Benešov snížil a bylo to otevřené, ale Melechovský rozhodl. Zaslouženě jsme vyhráli, měli jsme více ze hry a více šancí. Benešov mě ale velmi překvapil, hrál velice dobře a byl dopředu nebezpečný. Útočník Melechovský se dostal opět do fazóny, kdy je pro soupeře velmi nebezpečný."



Sestavy


SK Benešov
L. Repáň [-] - E. Adjei [-] , J. Melichar [-] , Z. Vrňák [-] (83. I. Afanasenko [-] ) , I. Khodulia [-] - D. Skopec [-] , M. Kučaba [-] , M. Bohata [-] (60. L. Balata [-] ) , M. Turek [-] (60. D. Farkaš [-] ) - I. Zubkov [-] , J. Zákostelský [-]

SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , L. Křeček [-] (79. T. Dubský [-] ) , P. Vandas [-] (87. R. Stöckner [-] ) , A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-] (89. F. Awuku [-] ) , V. Pokorný [-] , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] , M. Parys [-]

Počet diváků: 155. Rozhodčí: LERCH Ondřej - HÁDEK Jaroslav, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.