EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 10.9.2023

0

I v letošní nové sezóně budeme čtenářům přinášet seriál tipérů, kteří si zahrají na Experta daného kola. Budeme oslovovat hráčské i trenérské osobnosti, které mají s touto soutěží co dočinění. Postupně oslovíme všechny zúčastněné týmy.  




Marcel Rodek

 

 

V tomto kole jsme jako Experta kola zvolili hráče, který plní roli klasické "desítky" a hájí ludgeřovické barvy. Oslovený MARCEL RODEK se s námi podělil o dojmy a natipoval nám výsledky zápasů ze svého pohledu. Zkušený 34-letý hráč plní v týmu roli důležitého rozehrávače standardek a v současnosti i mentora. V nově budovaném týmu Ludgeřovic je obklopen řadou mladých spoluhráčů, kterým může ledacos předat ze svých bohatě nabitých zkušeností. Ačkoliv hraje v současnosti velký fotbal, podstatná část jeho kariéry byla doprovázena futsalem. Jedná se o bývalého profesionála tohoto sportu a také našeho reprezentanta.

 

Marcel Rodek je rodák z Ostravy, kde se nejen narodil, ale i s fotbalem začínal. Už od mala dokazoval, že mu hra s míčem nebude cizí. Jeho talentu si všimli trenéři ostravského Baníku, kde hrával až do dorostu. Do mužské kategorie přešel velmi brzo, když mu bylo teprve 16 let. Má na seznamu svých působišť slušnou dávků týmů. Bylo to zapříčiněno i tím, kde se sám hráč zrovna nacházel v profesním futsalovém životě. Mezi štacemi najdeme jak týmy z MS-kraje (Čeladná, Hlubina, Pustá Polom a nyní Ludgeřovice), tak i z pražského (Klecany) či pardubického kraje (Heřmanův Městec). Jak již bylo řečeno, v minulosti se profesionálně věnoval především futsalu. Hrával nejvyšší soutěž v dresech Mikesky Ostrava, Jistebníku, FC Benago či za chrudimský Erapak. Má několik startů za reprezentační výběr ČR.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 87 - 9 - 4 %
Komentář experta:

Věřím Staré Bělé, která si na svém hřišti poradí. Ukáže svůj typický skotský fotbal a svou houževnatostí si dokráčí pro výhru.

Tip experta: 1 4 - 9 - 87 %
Komentář experta:

Papírově je to asi jasné, ale já jako hráč Ludgeřovic musím pochopitelně věřit svému týmu. Nic jiného než jedničku dát nemohu. Musíme dát do zápasu srdíčko a třeba díky tomu uspějeme.

Tip experta: 1 43 - 22 - 35 %
Komentář experta:

Hra Darkoviček mi moc nesedí. Se svým fotbalem sice umějí uhrát výsledky, ale herně se mi to nezamlouvá. Naopak Heraltice mě nedávno překvapily a zanechaly sympatický dojem. I proto dám na jejich výhru.

Tip experta: 2 22 - 17 - 61 %
Komentář experta:

Asi dám na výhru Chlebičova. Párkrát jsem už proti nim hrál a vždy na mě zanechal dobrý dojem. Je to fotbalový manšaft, který má v týmu dobré individuality.

Tip experta: 2 53 - 17 - 30 %
Komentář experta:

Do Albrechtic šel trénovat můj bývalý spoluhráč a kolega Ondra Ficek. Tuším, že svůj tým na zápas dobře připraví a uhraje dobrý výsledek. Podle mě vyhrají Albrechtice o gól.

Tip experta: 0 22 - 35 - 43 %
Komentář experta:

Starý Jičín je pro mě zcela neznámý tým, nikdy ho hrát neviděl. Proti Štěpánkovicím jsem už nastoupil. Bude to bojovný zápas, který nemá favorita. Podle mě skončí remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V Píšti mám své známé. Jsou to bývalí fotbalisté Hlučína, z čehož hovoří větší zkušenosti. Libhošť je další tým, o kterém bohužel nic nevím. Nikdy jsme s nimi nehráli a ani je neviděl hrát. I proto vsadím na domácí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vladan Ležák 6
2. Kryštof Surovec 6
3. Patrik Minarčík 5
4. Petr Vala 5
5. Tobiáš Slivka 5
6. Vojtěch Tomíček 5
7. Marek Švábík 5
8. Jiří Klik 5
9. Radim Mudrik 4
10. Aleš Silber 4
11. Patrik Ožvolda 4
12. Adam Šlachta 4
13. Michael Slavík 4
14. Marek Kulaviak 4
15. Jiří Lusar 3
16. Aleš Hiemer 3
17. David Obrusník 3
18. Nicolas Sýkora 3
19. Pavel Konečný 3
20. Filip Stromský 3
21. Daniel Kožík 3
22. Míchal Jaroš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.