0:6
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice schytaly doma kanára


Branky


17. D. Sukdol , 23. O. Schoffer (vl.) , 25. Z. Pospěch , 44. M. Wedlich , 63. M. Wedlich , 82. R. Šimeček
23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice se po slibném startu do nové sezóny dostaly do menšího útlumu. Proti podstatně zkušeným Mokrým Lazcům tahaly od úvodu za kratší konec. Hosté využili chybné rozehrávky domácího beka a Sukdol po navedení míče a krásné ráně do šibenice otevřel skóre. I druhá trefa Lazců vzešla po zbytečné ztrátě domácích. Z rohového kopu Rodka podnikli hosté rychlý kontr, míče se ujal opět Sukdol, jehož naprosto ukázkový centr do vápna si nešťastně do vlastní sítě srazil Schoffer. Domácí se ani nevzpamatovali a lovili míč potřetí. Exner načechral míč šutérovi Pospěchovi a ten parádní dalekonosnou ránou z voleje navýšil skóre. Domácí byť se snažili, na vyspělého soupeře herně nestačili. Ještě do poločasu dal o sobě vědět Wedlich. Ve své první šanci ještě neuspěl, ale těsně před odchodem do kabin už zpečetil uličku Šimečka ve čtvrtou trefu. Ludgeřovicím se snažily něco udělat překopáním sestavy, ale ani to nebyl klíč k úspěchu. Naopak musely zkousnout další inkasované trefy. Poštulka zahrával standardku, ve vápně Pospěch přistrčil míč na Wedlicha a ten se prodral ke střele k tyči, kterou proměnil. Domácí tým zazdil největší šanci po akci Deklevy. Mladý záložník namísto přihrávky pod sebe na osamoceného Pěntku zvolil zakončení do připraveného Minarčíka. Posledního slova v zápase se ujal Hoza, který vystihl špatnou rozehrávku domácích a zpoza vápna povedenou trefou do šibenice uštědřil Ludgeřovicím tenisového kanára.  



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - R. Bělan [-] , J. Vrabec [-] (25. L. Kravčík [-] ) , D. Körner [-] (46. M. Svoboda [-] ) , A. Dekleva [-] , O. Schoffer [-] (72. D. Balgar [-] ) , A. Závadský [-] , J. Kusák [-] (46. D. Pompa [-] ) , T. Gellner [-] , J. Rzidký [-] , M. Rodek [-] (69. M. Pěntka [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - D. Sukdol [-] , D. Moša [-] (55. T. Kohoutek [-] ) , D. Exner [-] , Z. Pospěch [-] , M. Wedlich [-] , M. Hoza [-] , R. Šimeček [-] (82. J. Galvas [-] ) , L. Poštulka [-] , J. Ulrich [-] (55. J. Šnajder [-] ) , Z. Říman [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - KUBÁČEK Vojtěch, NĚMEC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: výhra domácích

Papírově je to asi jasné, ale já jako hráč Ludgeřovic musím pochopitelně věřit svému týmu. Nic jiného než jedničku dát nemohu. Musíme dát do zápasu srdíčko a třeba díky tomu uspějeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů