D. Klein 28.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice se rozešly smírně s Darkovičkami


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po několika minutách hry mohly otevřít skóre Darkovičky. Přečíslení dva na jednoho vzal Moravec na sebe, ale bránu netrefil. S postupem času mohli diváci zhlédnout rychlé tempo. Heraltice se do první střelecké příležitosti dostali zásluhou Kleina, který rovněž zamířil vedle tyče. Ani pokus Laučeka nikterak darkovičského brankáře Chvěju neohrozil. Domácí tým se dočkal po necelé půlhodině hry. Výkopu Košárka se zmocnil Klein, posunul míč do strany na Šimona, který mu vzápětí centrem do vápna připravil úvodní trefu. Hned zkraje druhé půle mohly Heraltice navýšit vedení. Krásná kolmice Zemborského vyslala do úniku Šimona, který však místo střely volil kličku, z které nic nevytěžil. Úspěšný nebyl ani Kocián, který po rohovém kopu a následné trmě vrmě neusměrnit odražený balón do sítě. Darkovičky dostala do hry hrubka domácích, kdy se obrana s brankářem nedohodla, Kempný vyhrál souboj a našel ve vápně nehlídaného Kabische, který v záklonu vyrovnal. Hostům narostla rázem křídla a ve zbytku zápasu kousali. Střelec vyrovnávací trefy mohl vzápětí volit přihrávku pod sebe na Fojtíka, jenž by uklízel do odkryté brány. Ale volil zakončení z úhlu, které si Košárek pohlídal. Darkovičky si mohly odvézt dokonce výhru. Po rohu Gaie spálil stoprocentní tutovku Kempný, když z pětky přestřelil bránu.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Košárek [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] (58. X. Nguyen [-] ) , D. Válek [-] , D. Klein [-] , M. Návrat [-] (58. V. Kocián [-] ) , M. Lauček [-] (65. O. Šmíd [-] )

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , A. Kuřidém [-] (46. D. Kempný [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (46. O. Hellebrand [-] ) , P. Turanský [-] (66. A. Fojtík [-] ) , M. Gai [-] , Š. Staniek [-] (66. D. Cintula [-] ) , O. Kořenek [-] (57. P. Kabisch [-] ) , P. Adamčík [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: HRŇA Petr - GROSSMANN Kevin, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: výhra domácích

Hra Darkoviček mi moc nesedí. Se svým fotbalem sice umějí uhrát výsledky, ale herně se mi to nezamlouvá. Naopak Heraltice mě nedávno překvapily a zanechaly sympatický dojem. I proto dám na jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů