Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín získal premiérové tři body


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice čekal o víkendu zájezd do vzdálenějšího Starého Jičína. Hosté první poločas vyloženě prospali. Kromě šance Pavelka z úvodu utkání, který narazil na připravený obranný val, byli během první pětačtyřicetiminutovky doslova neviditelní. Domácí tým mohl poslat do vedení z úniku na gólmana Bartoš, ale zamířil vedle brány. Ujala se až další akce, kdy se po odraženém balónu dostal k zakončení Hrubý a umístil míč přesně k tyči. Za malý okamžik se Jičín radoval podruhé. Rychlý protiútok vyřešil Hatlapatka přihrávkou pod sebe a Štancl pohodlně skóroval do poloprázdné brány. Zkraje druhé půle mohli navýšit skóre Bartoň s Kelnarem, ale narazili na připraveného gólmana Lefendu, který hosty podržel. Potvrdilo se pravidlo nedáš dostaneš. O kontaktní branku se postaral po pěkné individuální akci Grigarčík. Hosté se herně zvedli, zatlačili domácího protivníka do defenzívy, ale směrem dopředu moc nebezpeční nebyli. Většina akcí končila před vápnem. V samém závěru už vrhly Štěpánkovice veškeré síly do útoku. Při hře vabank ovšem nepohlídaly zadní vrátka, do kterých vlétl agilní Bartoň a přidal uklidňující třetí trefu, po které Jičín slaví první letošní body. V nastavení mohl ještě korigovat Grigarčík, ale dobrý zákrok brankáře Tichánka už změnu skóre nedovolil.



Sestavy


FK Starý Jičín
J. Tichánek [-] - M. Šrom [-] , J. Kelnar [-] , F. Bartoň [-] (88. P. Janovský [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Štancl [-] (61. T. Petřkovský [-] ) , D. Hatlapatka [-] (46. D. Polášek [-] ) , M. Myslík [-] , M. Hrubý [-] , O. Maňák [-] , V. Vahalík [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Kožušník [-] , R. Heider [-] (46. M. Grigarčík [-] ) , J. Tomíček [-] - J. Smažík [-] , J. Dluhoš [-] (69. M. Liška [-] ) , M. Hrbáč [-] , F. Stromský [-] (81. J. Hanzlík [-] ) , R. Krzisch [-] - M. Josefus [-] (46. J. Machala [-] ) - P. Pavelek [-] (69. M. Huber [-] )

ŽK: 18. F. Bartoň , 21. O. Maňák , 56. J. Kelnar , 73. M. Šrom , 74. M. Hrubý , 81. T. Petřkovský - 63. M. Hrbáč , 73. F. Stromský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MATULA Sebastián - POLOK Viktor, SEKANINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: remíza

Starý Jičín je pro mě zcela neznámý tým, nikdy ho hrát neviděl. Proti Štěpánkovicím jsem už nastoupil. Bude to bojovný zápas, který nemá favorita. Podle mě skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů