1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravané vybojovali hubené vítězství


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý duel slibovalo sobotní klání mezi Starou Bělou a Kozmicemi. Hosté se v prvním poločase prezentovali sympatickým výkonem. Dalo se říct, že byli směrem dopředu i nebezpečnější, ale své nadějně rozjeté šance nedotáhli do konce. Vypovídají o tom šance Mlýnka, který se nejprve bezúspěšně pokoušel prosadit lobem. Za několik minut ho pro změnu stačila zablokovat pozorná obrana Ostravanů. Stará Bělá zahrozila po standardce Juráska, kdy mohl z pětky otevřít skóre Dziža, ale nabídnuté šance se poněkud vylekal. Domácí sice drželi míč častěji na kopačkách, ale nebezpečněji působili hosté, leč s šancemi nenaložili moc efektivně. Ještě v první půli volil Kania sobecky zakončení za sebe namísto přihrávky lépe postaveným hráčům. Asi nejblíže ke gólu byly Kozmice po změně stran. Střídající Bílý po pěkné individuální akci přihrál do zakončení Mlýnkovi, jehož ránu bravurním zákrokem zlikvidoval Preisner. Jeho zákrok se ukázal být klíčovým. Stará Bělá udeřila tradičně po dlouhém autu Dzižy. Ten našel ve vápně hlavičkujícího stopera Akritidise, který i s notnou dávkou paní štěstěny vstřelil první a zároveň poslední branku zápasu. Inkasovaná branka vzala hostům vítr z plachet. Domácí tým si hlídal vedení. A byť to Kozmice ještě nezabalily, k nějaké vážnější příležitosti, která by volala po vyrovnání, se nedopracovaly.



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Dziža [-] , A. Lyčka [-] (91. I. Cimmer [-] ) , P. Doležal [-] (88. O. Pytlík [-] ) , M. Škuta [-] (46. P. Firášek [-] ) , V. Strnad [-] , J. Jurásek [-] (62. D. Kožík [-] ) , T. Miškařík [-] , A. Akritidis [-] , J. Kouřil [-] , D. Šebesta [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - L. Lesniak [-] , Š. Kania [-] , A. Babušík [-] (81. D. Hurina [-] ) , M. Remeš [-] (50. D. Bílý [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , T. Müller [-] , O. Mokrý [-] , O. Vitásek [-] , M. Smrčka [-] (77. R. Paluv [-] )

ŽK: 35. J. Jurásek , 87. J. Dziža - 39. A. Babušík , 53. D. Mlýnek , 66. T. Müller , 70. Š. Kania , 70. L. Lesniak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - NGUYEN HUU Hung, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: výhra domácích

Věřím Staré Bělé, která si na svém hřišti poradí. Ukáže svůj typický skotský fotbal a svou houževnatostí si dokráčí pro výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích