1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov potvrdil formu v Bolaticích


Branky


65. D. Skroch - 22. J. Radek , 51. D. Wiweger , 66. A. Korbel
23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice hostily v atraktivním duelu rozjetý Chlebičov. Hosté v prvním poločase na hřišti dominovali a prakticky nepustili soupeře ke slovu. Jako první se ke slovu dostal Wiweger, který otestoval pozornost brankáře Breuera. Z druhé povedené akce se už hosté radovali. Nakrátko zahrávaný roh přenesl Kužel na volného Radka, který povedenou ránou z pětadvaceti metrů otevřel skóre. I nadále byli hosté aktivnější, ale do zakončení se moc nehrnuli. Bolatice se v první půli dostali jen jednou k zakončení. Postranní centr Ševčíka nedokázal hlavičkující Oberherr usměrnit mezi tyče. Hosté měli dobrý nástup do druhé půle, který stvrdili druhou trefou. Povedenou souhru a následný centr Černohorského zakončil křižnou ránou k tyči Wiweger. Bolatice se až záhy probudily k větší aktivitě. Langrův nákop do strany prodloužil Šefčík na nabíhajícího Mace, který svůj nájezd zakončil střelou do boční sítě. Další Šulův centr zakončoval placírkou nad břevno Langer. Domácí dosáhli kontaktní branky až po pěkné kombinaci Šefčíka s Oberherrem, který našel v malém vápně zakončujícího Skrocha. Jenže veškeré naděje na body jim vzali hosté ihned po rozehrávce. Domácí obrana reklamovala ofsajd, když se po pravé straně rozeběhl Martin Korbel, který přichystal uklidňující trefu svému bratrovi Adamovi. Bolatice se snažily alespoň korigovat. Langrova střela se svezla těsně nad bránu. V samém závěru se po centru Sikory opřel do míče obrovitý Šula, ale napálil pouze břevno. 



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - D. Skroch [-] , Š. Ševčík [-] , J. Oberherr [-] (80. D. Kotík [-] ) , D. Maršák [-] (46. M. Mac [-] ) , J. Šefčík [-] , P. Langer [-] , D. Sikora [-] (73. P. Boček [-] ) , J. Gaida [-] , J. Šula [-] , R. Plaček [-] (87. M. Sikora [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , D. Wiweger [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] (80. V. Koneczný [-] ) , A. Černohorský [-] (80. F. Tománek [-] ) , A. Korbel [-] , D. Drexler [-] (80. D. Matyášek [-] ) , D. Kahler [-] (66. P. Nagy [-] ) , L. Lazecký [-] (60. M. Korbel [-] )

ŽK: 39. J. Šula - 65. J. Radek , 66. D. Wiweger , 76. M. Korbel .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - ČECHÁK Martin, ŠEVČÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: výhra hostů

Asi dám na výhru Chlebičova. Párkrát jsem už proti nim hrál a vždy na mě zanechal dobrý dojem. Je to fotbalový manšaft, který má v týmu dobré individuality.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů