1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice opět pálily šance a mají jen bod


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice se potřebovaly konečně bodově chytit, aby se v tabulce odrazily ode dna směrem nahoru. Proti Albrechticím předvedly sympatický výkon, ale opět tradičně doplatily na mizernou koncovku. Důkazem toho byla první spálená stoprocentní šance Vojtou Malchárkem. Ten dostal naprosto přesný centr od Seiberta, sám záložník si balón krásně zasekl a mohl se ještě zeptat brankáře, kam to chce. Nakonec z toho byla střela mimo. Po standardkách Michala Malchárka lítaly balóny do vápna hostů, ale narážely na obrovitého beka Čaneckého. Ten kromě skvělé defenzívy ukázal, že mu není cizí ani útočení. Albrechtice zahrávaly standardku Hrubých, po sérii odkopů se míč svezl právě na hlavu Čaneckého, který poslal kulatý předmět k tyči. I po změně stran vlétly Strahovice do boje po hlavě. Hned z první akce dokonce dopravily míč do sítě, ale akce vzešla z ofsajdu. Ale po dalším parádním načasování Michala Malchárka už zakončující Tomíček skóroval v souladu s pravidly. Nedlouho po něm spálil obrovskou příležitost Seibert, když únik ze strany zakončil jen střelou do tyče. Neujala se ani slibná šance novice Továrka. Neproměněné šance mohly domácí tým mrzet dvojnásob. V zápase ne moc výrazné Albrechtice si totiž v samém závěru vypracovaly tutovku Šupákem, který pádil sám na gólmana Nevřelu. Domácí strážce brány ovšem důležitým zákrokem podržel svůj tým a jen díky němu neodešly Strahovice z utkání bez bodů. V samém závěru se ještě zbytečně nechal vyloučit hostující Klepáček. Utkání skončilo pro domácí trpkou remízou.



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - T. Seibert [-] (90. M. Murcek [-] ) , O. Pekárek [-] , Š. Továrek [-] , M. Pekárek [-] , V. Kocur [-] (46. M. Tomíček [-] ) , V. Tomíček [-] , L. Slanina [-] , B. Moc [-] (17. V. Malchárek [-] ) , M. Malchárek [-] , J. Josefus [-] (74. J. Hluchník [-] )

FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - M. Čanecký [-] , M. Šupák [-] , J. Hrubý [-] , P. Simichanidis [-] (64. T. Moc [-] ) , P. Varga [-] (72. V. Tomášek [-] ) , J. Houdek [-] , R. Vojtěšek [-] , A. Klepáček [-] , A. Sotorník [-] , J. Hrabovský [-] (85. A. Snokrot [-] )

ŽK: 80. V. Malchárek - 72. A. Klepáček , 87. M. Šupák . ČK: 87. A. Klepáček .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - MORAVEC Roman, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: výhra hostů

Do Albrechtic šel trénovat můj bývalý spoluhráč a kolega Ondra Ficek. Tuším, že svůj tým na zápas dobře připraví a uhraje dobrý výsledek. Podle mě vyhrají Albrechtice o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů