EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 10.9.2023


Zpět na experttip

Marcel Rodek

 

 

V tomto kole jsme jako Experta kola zvolili hráče, který plní roli klasické "desítky" a hájí ludgeřovické barvy. Oslovený MARCEL RODEK se s námi podělil o dojmy a natipoval nám výsledky zápasů ze svého pohledu. Zkušený 34-letý hráč plní v týmu roli důležitého rozehrávače standardek a v současnosti i mentora. V nově budovaném týmu Ludgeřovic je obklopen řadou mladých spoluhráčů, kterým může ledacos předat ze svých bohatě nabitých zkušeností. Ačkoliv hraje v současnosti velký fotbal, podstatná část jeho kariéry byla doprovázena futsalem. Jedná se o bývalého profesionála tohoto sportu a také našeho reprezentanta.

 

Marcel Rodek je rodák z Ostravy, kde se nejen narodil, ale i s fotbalem začínal. Už od mala dokazoval, že mu hra s míčem nebude cizí. Jeho talentu si všimli trenéři ostravského Baníku, kde hrával až do dorostu. Do mužské kategorie přešel velmi brzo, když mu bylo teprve 16 let. Má na seznamu svých působišť slušnou dávků týmů. Bylo to zapříčiněno i tím, kde se sám hráč zrovna nacházel v profesním futsalovém životě. Mezi štacemi najdeme jak týmy z MS-kraje (Čeladná, Hlubina, Pustá Polom a nyní Ludgeřovice), tak i z pražského (Klecany) či pardubického kraje (Heřmanův Městec). Jak již bylo řečeno, v minulosti se profesionálně věnoval především futsalu. Hrával nejvyšší soutěž v dresech Mikesky Ostrava, Jistebníku, FC Benago či za chrudimský Erapak. Má několik startů za reprezentační výběr ČR.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Hra Darkoviček mi moc nesedí. Se svým fotbalem sice umějí uhrát výsledky, ale herně se mi to nezamlouvá. Naopak Heraltice mě nedávno překvapily a zanechaly sympatický dojem. I proto dám na jejich výhru.

Patrik Minarčík 0

Aleš Hiemer 2

Radim Mudrik 2

David Obrusník 1

Nicolas Sýkora 1

Pavel Konečný 2

Marek Švábík 1

Patrik Ožvolda 1

Vladan Ležák 2

Michael Slavík 1

Kryštof Surovec 0

Petr Vala 0

Míchal Jaroš 2

Tobiáš Slivka 2

Vojtěch Tomíček 0

Aleš Silber 1

Filip Stromský 1

Daniel Kožík 2

Adam Šlachta 2

Jiří Klik 0

Marek Kulaviak 1

Jiří Lusar 1

Zpět na experttip