EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 14.5.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Máme tu 23. kolo a před námi jsou tyto zápasy: Dobratice-Staré Město u F.M.; Sedliště-Bystřice; Veřovice-Baník Albrechtice; Hlubina Stonava; Vratimov-Brušperk; Dolní Datyně-Dobrá; Libhošť-Pedtřvald na Moravě.




Marek Svěnčík

Za experta pro toto kolo jsme zvolili vratimovského forvarda pana Marka Svěnčíka. Jak bude ve svých odhadech se dozvíme už hodně brzy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Domácí celek je doma silný, dokázal si poradit v minulém domácím zápase s Hlubinou a to v poměru 4:1. Staré Město je jeden z kandidátu na postup. Bude to velmi těžký zápas a tipuji, že se body podělí.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Tady to je jasná výhra domácích. Sedliště sbírají body hlavně doma.

Tip experta: 0 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

Domácí nutně potřebují vyhrát, jelikož se nacházejí na sestupovém místě. Proti Albrechticím, kteří už v sezóně nemají co ztratit, budou hrát uvolněně. Tipuji kříž

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Domácí sice vyhlásili za cíl postup do Krajského přeboru, ale jaro jim moc nevychází, prohra doma se zachraňující se Bystřicí, venkovní prohra v Dobraticích.Tady bych viděl tři body pro hosty. Stonava má totiž zkušený mančaft.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na tento zápas se moc těším, protože se střetnou celky bojující o postup. Oba budou chtít vyhrát, tudíž budou chtít i hrát fotbal. Myslím si, že by mohlo přijít i hodně diváků. Věřím v naši výhru, a udržení se na 1. místě !!!

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Tady jasné tři body pro Datyni. Domácí celek si přivezl velmi cenné body z Brušperku, a bude to chtít doma potvrdit. Dobrá by neměla byt překážkou.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Souboj o šest bodu. Myslím si, že kdo prohraje, výrazně se přiblíží sestupu. Věřím Petřvaldu, mají výborný mančaft a hrají dobry fotbal. V minulé kolem jsme tam vyhráli se štěstím. Nevěřím, že by se neudrželi. Libhošť doma prohraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Holata 3
2. Radek Cieslar 2
3. Petr Kubiena 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.