1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov srovnal až v poslední minutě


Branky


0

Už to vypadalo, že si tři body odveze Brušperk, ale Vratimov v samém závěru vyrovnal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veoducí Vratimov přivítal ve svém domovské stánku Brušperk. Zhruba první půhodinu hry obě mužstva nepředváděla moc pohlednou kopanou. Vratimovu vázla kombinace a byl velice nepřesný, míč mu uskakoval z kopaček. Po půlhodině hry byl faulován před pokutovým územím hostů Osvěčík. Trestný kop Svěnčíka z hranice vápna pak v pohodě zpacifikoval hostující gólman Murín. V 35. minutě vyslal hostující Bogdan z poloviny pasem za obranu do brejku Coufala, který vnikl do šestnáctky Vratimoa a z úhlu přehodil domácího brankáře Kubalu - 0:1. Takřka vzápěti dostali hosté možnost zahrávat volný přímý kop z nadějné pozice, ale kapitán Šot namířil míč nad bránu. 

 

Po přestávce se snažil Vratimov s výsledkem něco udělat, a hrál o poznání lépe než v prvním poločasu. Dlouhý nákop domácího Šimka našel v poutovém území Osvěčíka, který v nadějné pozici pálil pouze do Murína. V 66. minutě podnikl Brušperk rychlý brejk, míč se dostal na hranici velkého vápna k Blahutovi, jehož střelu k tyči vyrážel brankář Kubala jen před sebe, míč sice pak dopravil do sítě Laryš, ale pozemní odmával ofsajd a banka nebyla uznána. O pár okamžiků později rohový kop Svěnčíka se odrazil k Pohludkovi, jehož střelu vyrazil Murín před sebe a následnou hlavičku už dokázal uklidit do náruče. Vratimov otvíral obranu a hosté podnikali rychlé nebezpečné brejky. V 70. minutě kontr po pravé straně a centru do vápna vychytal Laryšovi Kubala. O pět minut později vyrazil rychlý výpad Blahuta Kubala před sebe a Bogdan se už k dorážce nedostal. V 82. minutě se vyznamenal Kubala proti pokusu Coufala asi z peti metrů. V 89. minutě po levé straně potáhl balon brušperský Laryš a střídající Vojtek zamířil z blízka těsně mimo tři tyče. V 90. minutě zahrával Vratimov přímý kop z poloviny hřiště, míč se po několika odrazech dostal k Brezulovi, který ho nekompromisně napálil pod břevno a v hodině dvanácté zachránil pro Vratimov aspoň bod - 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Hodnocení trenéra Jiřího Hořínka: Dnes musím říct, že jsme se štěstím uhráli alespoň bod. V první půlce nám chyběl větší pohyb a klid v rozehrávce. Tolik nepřesností jsme už dlouho neměli. Druhý poločas jsme naši hru zlepšili, kluci dřeli, ale do koncovky nás dnes hodně kvalitní soupeř moc nepouštěl… Ke konci už jsme hráli vzadu na tři beky a trochu vabank, z čehož pramenily brejky a šance Brušperku, které ale nedokázali proměnit a my v nastaveném čase se štěstím vyrovnali…




Sestavy


FC Vratimov
D. Kubala [-] - R. Šimek [-] , R. Pešek [-] , R. Stuchlík [-] (81. J. Plachta [-] ) , O. Škorik [-] - V. Osvěčík [-] , J. Pohludka [-] (76. L. Brezula [-] ) , R. Pařenica [-] (87. P. Zahradník [-] ) , D. Valenčin [-] (68. O. Adámek [-] ) - M. Svěnčík [-] , T. Tříska [-] (46. J. Sáblík [-] )

SK Brušperk
M. Murín [-] - A. Havlíček [-] , V. Šot [-] , D. Folta [-] , L. Kuba [-] - D. Coufal [-] (84. P. Karlík [-] ) , M. Gorovič [-] (79. V. Šimon [-] ) , P. Zajac [-] (87. M. Vojtek [-] ) , J. Blahut [-] - J. Bogdan [-] , D. Laryš [-]

ŽK: 13. R. Pařenica - 41. J. Bogdan , 77. J. Blahut .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČUBA Daniel - CHÝLEK Martin, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.