2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl dvojí úder na počátku druhé půle


Branky


0

Hlubina po bezbrankovém poločase vsítila dvě branky na počátku druhé půle připsala si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžařské derby mezi Hlubinou Ostrava a Stonavou přineslo výhru domácí letky. Úvodní čtvrthodina hry patřila Stonavě, která byla lepší na míč, měla lepší pohyb a domácí Hlubinu přehrávala. K važnějšímu ohrožení branky se ale nedostala. Postupem času se začala hlásit domácí Hlubina, která se dostávala postupně do zápasu. Ani domácí družstvo se k vážnějšímu ohrožení hostující klece nedostala. Hra se odehrávala hlavně ve středu hřiště, a veškěré nadějné akce se rozbíjely o pevné obranné hráze obou týmů. Nikdo nechtěl udělat výraznější chybu, a defenzivy kralovaly nad útokem.

 

Vstup do druhého dějství vyšel Hlubině vskutku snově. Svého soupeře zatlačila a tlak vyvrcholil hned po pěti minutách, když Schmutz po souboji vybojoval míč, přihrávku adresoval Klímovi, před kterým zívala prázdná brána a on v pohodě míč uklidil do brány - 1:0. O šest minut později bylo na domácí střídačce ještě veseleji, když na centr číhal na zadní tyči Schmutz a pohodlně uklízel balon do sítě - 2:0. Ve zbytku zápasu se Hlubina soustředila na obranu a Stonava se snažila s výsledkem ještě něco udělat. Do největší šannce se dostala, když jeden z jejich hráčů hlavičkoval a domácí brankář míč lapil. Hlubina se snažila hrozit z brejků, ale ty nedokázala dotáhnout do konce. I Stonavě postupně docházely síly a Hlubina si už tři body ohlídala. 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Byl to nejlepší soupeř, který u nás zatím hrál. Rozhodující okamžiky přišly po přestávce, kdy jsme vsítili v rychlém sledu dva góly, které nám zajistily tři body.

SK Stonava
klubový web: BOHUŽEL JSME NEPROMĚNILI ŠANCE, KTERÉ JSME SI VYPRACOVALI A PROHRÁLI V HLUBINĚ 2:0.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , A. Hubeňák [-] , J. Krčmařík [-] (72. A. Procházka [-] ) , P. Petrov [-] , V. Olšovský [-] , J. Schmutz [-] (60. O. Hyrník [-] ) , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] , M. Bláha [-] , M. Blokša [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - I. Kisel [-] , P. Šuster [-] , T. Mančar [-] (67. J. Malúš [-] ) , L. Kubiena [-] , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , P. Zielonka [-] (83. P. Schütze [-] ) , A. Wojnarovský [-] , V. Szkuta [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - SEIDLER René, VOJKOVSKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.