Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť v zápase o šest bodů pokořila Petřvald


Branky


0

Domácí po celý zápas tahali za delší čast provazu. Po poločase vedli o dvě branky. Hosté snížili až v samém závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V záchranářském souboji přivítala Libhošť borce z Petřvaldu na Moravě. Domácí Libhošť udeřila hned z prvního útoku, když tečovaný centr našel na zadní tyči Jachníka, který hlavou rozesmutnil hostující družinu - 1:0. V dalším průběhu střetnutí domácí kontrolovali hru a hosty vůbec k ničemu nepustili. Tlak domácíh gradoval v 18. minutě, když se po pravé straně uvolnil domácí hráč, míč zasekl a odcentroval na zadní tyč, kde stál opět dobře postavený Jachník, který hlavou podruhé zavěsil - 2:0. Domácí branka ukolébala a přestali hrát a Petřvald zhruba od dvacáté páte minuty začínal přebírat otěže hry. Zaslouženého snížení se hosté dočkali v 35. minutě, kdy hostující hráč utekl po lajně a sběhl do vápna, a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Jaroše - 2:1. Dvě minuty před odchodem na přestávku, kdy po akci středem, Beneš dvakrát zasekl míč, hostující obránce a brankář proběhli a Beneš pohodlně zasunul míč do brány - 3:1.

 

Ve druhé půli se domácí družina snažila kontrolovat hru a zhruba dvacet minut se jí to dařilo na výbornou. Dokonce mohla pojistit svůj náskok, ale Čapkovi byla hostující branka malá. V 65. minutě hostující gólman vytáhl pěkný zákrok proti střele domácího hráče. Pak se snažila Libhošť bránit svůj náskok a tlak Petřvaldu se postupně začal stupňovat. Hostům se podařilo vstřelit kontaktní branku až dvě minuty před koncem, kdy domácí ztratili míč ve středu hřiště, míč se dostal až k Jarošovi, který uklidil míč k tyčce - 3:2. V závěru zápasu se ještě Petřvald dostal do jedné pološance, kdy centrovaný balon přeletěl nad hlavami hostujících hráčů. Pak už rozhodčí pískl do píšťalky a radost v domácím táboře mohla naplno propuknout. 



Ohlasy k zápasu


FC Libhošť
Tomáš Juřena (hráč): První poločas byl z naší strany hodně dobrý. Druhý už moc ne, tam jsme se snažili aspoň neinkasovat, což se nám nepodařilo, ale zaplaťpánbuh za tři body.




Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] - J. Závodný [-] , D. Velart [-] , M. Blažek [-] , J. Beneš [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - A. Ručka [-] , T. Kotek [-] , J. Musil [-] , E. Nitka [-] , M. Hýl [-] , L. Mikulík [-] , V. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] , R. Huvar [-] , E. Kožar [-]

ŽK: 22. Z. Palička , 37. M. Blažek - 25. V. Jaroš , 52. D. Kroupa , 85. L. Mikulík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEIPEL Jiří - ŠAFAŘÍK Pavel, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.