1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá si odváží bod z Datyně


Branky


0

Hosté se sice ujali vedení, ale Datyně po půlhodině hry vyrovnala. Do konce poločasu se už nic nestalo, a oba týmy se rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Datyňští fotbalisté vstoupili do utkání proti Dobré v nezměněné sestavě, protože podali minulé kolo v Brušperku velmi dobrý výkon. Bohužel vstup do utkání byl opačný než minulý týden. Domácím chybělo větší nasazení, dlouho se srovnávali s nefotbalovým terénem, který vyhovoval hostům, kteří využívali vysoké hráče a hráli jednoduchou nakopávanou. Hosté se dostali do vedení po rohovém kopu, kde si domácí nepohlídali na přední tyči, nabíhajícího Gryžboně, který umístil míč k tyči (0:1). Domácí postupně převzali otěže utkání, snažili se hosty rozebrat přihrávkami po zemi a hosté byli nuceni brejky domácích zastavovat za cenu faulů, bohužel většina standardních situací skončila nastřelením zdi nebo střelou mimo. Domácí se přece jen dočkali vyrovnání, Gistinger přiťukl Sideropulosovi, který vyslal Kubienu, na kterého hostující obrana zapomněla a ten střelou k tyči vyrovnal (1:1). A mohlo být ještě veseleji. Vasilko nakopl dlouhý míč a k překvapení všech propadl až ke Kubienovi, který placírkou přehazoval hostujícího brankáře, ale bohužel těsně vedle tyče.

 

Druhý poločas už byl v podání domácích lepší, měli územní převahu, ale větší šance si nevytvořili, většinou chyběla lepší finální přihrávka a přesnost v zakončení. Hosté hrozili jen po standardních situacích a po střelách z dálky, skóre se však nezměnilo. Datyňští tak v JZD aréně stále neprohráli, ale bohužel remízou ztratili dva body a čelo tabulky jim odskočilo.

 

zdroj Dolní Datyně-Facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
Zdeněk Menoušek (trenér): Asi bychom potřebovali sezonu odehrát kompletně venku, protože tam se nám i herně daří daleko víc. Přece jen to naše menší hřiště, které navíc dlouhodobě není v dobré kondici, je nám spíš na škodu. Kombinovat se tam moc nedá, soupeřům stačí zpevnit obranný blok a máme problém.




Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Masopust [-] , L. Stebel [-] , J. Dolák [-] , T. Gistinger [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , M. Jaworek [-] , N. Sideropulos [-] , Y. Batiha [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - J. Gryžboň [-] (57. J. Laštovička [-] ) , O. Gryžboň [-] , K. Zícha [-] , V. Figura [-] , D. Šmahaj [-] , D. Damek [-] (90. M. Pietroszek [-] ) , J. Filipčík [-] , M. Šebestík [-] , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-]

ŽK: 90. P. Tomašák - 20. D. Šmahaj , 24. J. Filipčík , 52. P. Maléř , 85. M. Pietroszek , 85. D. Damek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZKUTA Pavel - BEBENEK Petr, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.