D. Krejčok 16. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl Krejčok z penalty


Branky


16. D. Krejčok (p.)
0

Jediná branka zápasu padla po čtvrthodině hry, když pokutový kop proměnil domácí Krejčok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště včera přivítalo hosty z Bystřice. Hosté chtěli navázat na formu z posledních tří zápasů, kdy nasbírali devět velice důležitých bodů pro zachranu. Oba celky v tabulce dělily před zápasem tři body. Diváci se mohli těšit na vyrovnané utkání. V první půli se do šancí dostávali hosté, a po jednom rohovém kopu se mohli dostat do vedení, ale hlavičku Zoubka zastavila branková konstrukce a dorážku trestuhodně zahodil Krezelok. Jak to ve fotbale bývá, nedáš dostaneš. Po nešťastném odrazu se po kraji dostal do šestnáctky domácí hráč, kterého zastavil proti pravidlům Krezelok, a kopala se penalta, kterou proměnil domácí snajpr Krejčok - 1:0. Po inkasovaném gólu začali hosté kontrolovat hru a vypracovali si hodně slibných šancí, které skončily v rukavicích gólmana Majera. Do šaten se šlo za stavu 1:0.

 

Druhý poločas začal stejně tak, jako skončil ten první, hosté nadále stupňovali svůj tlak, ale nepodařilo se jim dostat do nějaké vyložené šance. Domácí hrozili z rychlých protiutoků, ale ty dokázala lapit hostující obrana nebo brankář Galusík. Kolem sedmdesáté minuty se fotbal změnil na kopanou, míč létal sem a tam, k viděni už nebylo moc přesných kombinací. Po závěrečném hvizdu rozhodčího se z výhry těšili domácí fotbalisté, kteři se prezentovali zoorganizovanou defenzivou. Bystřice skončila série tří výher.

 

Autor: Bogdan Krezelok



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
Bogdan Krezelok: Myslím, že vyhrál šťastnější tým, a my jsme zde zbytečně ztratili body.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - A. Foukal [-] - T. Sekanina [-] - R. Vlček [-] (47. J. Pohludka [-] ) , D. Krejčok [-] , D. Majer [-] - J. Mokroš [-] , M. Bílek [-] , J. Němec [-] , R. Papřok [-] (85. P. Mojžíšek [-] ) , K. Jiříček [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , J. Rusz [-] , T. Fober [-] - F. Buryan [-] , D. Kantor [-] , M. Teofil [-] , D. Zoubek [-] , R. Badura [-] , J. Staniek [-] (68. B. Kantor [-] ) - T. Kisza [-] (68. D. Mustabašič [-] )

ŽK: 49. T. Kisza .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - BEDNÁŘ Marcel, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.